Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Apple specialist ’Argonex’ bestaat 20 jaar 

Feest! De Apple specialist van Veenendaal: Argonex is jarig. Eigenaar Marco Briene is ermee in zijn nopjes. In de afgelopen jaren zijn de services van Argonex uitgegroeid tot een full service verkoop,- en reparatiepunt aan vrijwel alle Apple producten. Je vind de winkel waar alles draait om Apple op de Brouwergracht 79, vlak bij het gemeentehuis.

Mijlpaal
Bij Argonex kan je altijd terecht voor alle nieuwste Apple producten, van een eenvoudig kabeltje tot en met de mooiste iMac met prijzen die voordeliger zijn dan bij Apple zelf en de meeste producten op voorraad. Uiteraard voert Argonex ook supersnelle professionele gecertificeerde reparaties uit. Je kunt zelfs meekijken bij de standaard iPhone reparaties, als je dit wilt. ‘’Deze mijlpaal in het bestaan van Argonex was niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen van mijn zeer gewaardeerde klanten’’ aldus Marco Briene. ‘’Voor advies, verkoop, ondersteuning en reparaties aan je Mac, iPhone en iPad staan wij graag voor je klaar.’’

Parkeer je in de parkeergarage? Dan krijg je een gratis uitrijkaart voor 30 minuten. ‘’Om het feestje te vieren krijg je bij een reparatie of aankoop in de winkel een klein presentje waar je van gaat watertanden!’’ lacht Marco.

Meer informatie? Kom langs in de winkel aan de Brouwersgracht 79 of kijk op www.argonex.nl.

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

City run

De Veenendaal City Run is een Funrun vol licht en geluid dwars door Winkelstad Veenendaal. De organisatie…