Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Apple specialist ’Argonex’ bestaat 20 jaar 

Feest! De Apple specialist van Veenendaal: Argonex is jarig. Eigenaar Marco Briene is ermee in zijn nopjes. In de afgelopen jaren zijn de services van Argonex uitgegroeid tot een full service verkoop,- en reparatiepunt aan vrijwel alle Apple producten. Je vind de winkel waar alles draait om Apple op de Brouwergracht 79, vlak bij het gemeentehuis.

Mijlpaal
Bij Argonex kan je altijd terecht voor alle nieuwste Apple producten, van een eenvoudig kabeltje tot en met de mooiste iMac met prijzen die voordeliger zijn dan bij Apple zelf en de meeste producten op voorraad. Uiteraard voert Argonex ook supersnelle professionele gecertificeerde reparaties uit. Je kunt zelfs meekijken bij de standaard iPhone reparaties, als je dit wilt. ‘’Deze mijlpaal in het bestaan van Argonex was niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen van mijn zeer gewaardeerde klanten’’ aldus Marco Briene. ‘’Voor advies, verkoop, ondersteuning en reparaties aan je Mac, iPhone en iPad staan wij graag voor je klaar.’’

Parkeer je in de parkeergarage? Dan krijg je een gratis uitrijkaart voor 30 minuten. ‘’Om het feestje te vieren krijg je bij een reparatie of aankoop in de winkel een klein presentje waar je van gaat watertanden!’’ lacht Marco.

Meer informatie? Kom langs in de winkel aan de Brouwersgracht 79 of kijk op www.argonex.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Voorleesfeest: Eén voor jou, twee voor mij

Hoera, een voorleesfeest! We lezen deze keer voor uit het boek ‘Eén voor jou, twee voor mij’ van Jörg Mühle.…
 
Meer info

FabLab workshop: Pimp je tote bag

Uit folie kun je figuren knippen die vervolgens met de hittepers op de katoenen tote bag gedrukt worden.…
 
Meer info

De Fabriek op Zondag: DIY Knutseltafel: Zomers pennenbakje

Kom je zondag 23 juni ook gezellig knutselen bij de ‘DIY (Do It Yourself) Knutseltafel’? Maak je eigen…