Overslaan en naar de inhoud gaan
 

VVV Museumshop

VVV/Museumshop
Bij iedere tentoonstelling presenteert de Museumshop van Stadsmuseum Veenendaal een geheel nieuw assortiment. Naast de wisselende collectie bieden zij een breed assortiment aan streekproducten en kunst gerelateerde artikelen. De Museumshop is ook het officiële VVV- loket van Veenendaal waar je o.a. terecht kunt voor toeristische informatie en de bekende VVV-cadeaubonnen. Zo zijn er in de Museumshop routebeschrijvingen van Veense (buiten)ommetjes tegen een kostprijs van € 0,50 te koop. Het aanbod is sinds kort aangevuld en geactualiseerd dus dat wordt heerlijk wandelen deze zomer!

Stadswandeling
Jaap Pilon, historicus en voormalig wethouder van Veenendaal, geeft bijzondere stadswandelingen door het centrum van Veenendaal. Hier leer je meer over de geschiedenis van onze mooie stad. De rondleidingen vinden in principe de eerste en derde zaterdag van de maand plaats van 10.30 – 12.30 uur. We verzamelen om 10.00 uur in de Cultuurfabriek. De Stadswandeling kost slechts € 8,50 p.p. Meld je aan bij de balie van het museum of stuur een mailtje naar museumshop@stadsmuseumveenendaal.nl.

Museumkaart
Wist je dat je bij de Museumshop ook een Museumkaart kunt kopen? Een museumjaarkaart voor volwassenen (19 jaar en ouder) kost €64,90. Een museumkaart voor jongeren/kinderen (tot met 18 jaar) kost €32,45

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Veenendaal on ice 2023

Na jaren van afwezigheid is de ijsbaan ‘Veenendaal On Ice’ terug van weggeweest. De vierde editie van de…
 
Meer info

Kerststukjes maken met Groei & Bloei

Het was de afgelopen jaren een groot succes, dus ook dit jaar kunnen volwassenen en kinderen kerststukjes…
 
Meer info

Live kerstmuziek

Geniet van heerlijke kerstmuziek op diverse plekken door de binnenstad. Laat je tussen 13.00 en 17.00 uur…