Overslaan en naar de inhoud gaan
 

SHOP TILL YOU DROP

Trendy en exclusieve kleding- en schoenenzaken, talloze speciaalzaken, maar ook grote (inter)nationale ketens zoals H&M, Rituals en WE Fashion: Veenendaal heeft alles in huis voor een heerlijk dagje shoppen. Struin over de gracht, door de Hoofdstraat of in een van de overdekte winkelcentra. Kijk voor een overzicht van alle winkels op: www.winkelstadveenendaal.nl/winkels/lijst.

1
SHOP TILL YOU DROP
 

VERRASSENDE WANDELING

Stadsgids Jaap Pilon leidt vol passie bezoekers rond in de binnenstad. Hij weet het verleden tot leven te brengen en weet je de sfeer van weleer te laten proeven. Een rondleiding kan worden geboekt via de Stadswinkel/VVV, 0318 - 591 138. Voor meer informatie kijk op: www.cultuurfabriek-veenendaal.nl/over-het-gebouw/vvv-stadswinkel

ONTSNAP AAN DE WAAN VAN DE DAG

Weet jij te ontsnappen? Bij The Circle en Kings & Queens kan je terecht voor unieke escaperooms. Een bijzondere beleving, die je creativiteit, samenwerking en logisch denkvermogen op de proef stelt. Voor meer informatie kijk op: www.circleveenendaal.nl of www.kandqveenendaal.nl.

3
ONTSNAP AAN DE WAAN VAN DE DAG
 
 

EEN SCHERP OOG?

Naast escape rooms bieden The Circle en Kings & Queens ook heel veel andere activiteiten voor een gezellige middag met je vrienden of familie. Niet alleen poolen, darten of bijlwerpen, maar ook airhockey, tafelvoetbal of tafeltennis behoren tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kijk op: www.circleveenendaal.nl of www.kandqveenendaal.nl.

4
EEN SCHERP OOG?
 
 

LEKKER STRUINEN OVER DE WARENMARKT

Tweemaal per week is er een gezellige warenmarkt met ongeveer 50 kramen op de Markt. Op dinsdagochtend van 08.30 uur tot 12.30 uur en op zaterdag van 08.30 uur
tot 17.00 uur. Voor meer informatie kijk op www.markten-veenendaal.nl.

5
 
 

NA REGEN KOMT ZONNESCHIJN

Een dagje regen of juist heel warm? In de overdekte winkelcentra Scheepjeshof & Passage Corridor kan je altijd terecht. Met ruim 45.000 m2 winkeloppervlak kan je hier makkelijk een hele dag winkelen. Naast diverse speciaalzaken zijn er ook bekende namen te vinden, als Action, Bristol, BCC en Blokker.

6
 
 

DE WERKELIJKHEID OP Z’N KOP

Speel het nieuwste augmented reality spel, City Quest! Tijdens een spannende missie door de stad moet je als team raadsels en puzzels oplossen die je onderweg tegenkomt. Plekken in de stad zijn geïntegreerd in het verhaal en komen tot leven met behulp van de speciale iPad. Er zijn verschillend spellen beschikbaar voor verschillende leeftijdscategorieën. Kijk voor meer info op: www.kandqveenendaal.nl.

7
 
 

DUIK IN DE HISTORIE

Museum Veenendaal is de plek waar de geschiedenis van Veenendaal tot leven komt. Van de oude turfaak, via de wol- en sigarenfabrieken naar het nu. Kinderen kunnen een speurtocht doen, een workshop volgen of samen de inhoud van de geheimzinnige Escape box ontdekken. In Museum Veenendaal is altijd wat te beleven. Voor meer informatie kijk op www.museumveenendaal.nl.

8
 
 

VAN TERRAS TOT DANSVLOER

In en direct rondom het centrum bevinden zich tal van gezellige lunchrooms, restaurants, cafés en brasseries. Drink gezellig een kopje koffie op een van de terrassen aan het Thoomesplein, geniet van een heerlijke High Wine bij Zeldzaam in de J.G. Sandbrinkstraat of sluit de dag af met een dansje in een van de cafés op de Markt. Kijk voor het complete overzicht op: www.winkelstadveenendaal.nl/etenen-drinken.

9
 
 

GOOI EEN STRIKE

Dat bowlen nog steeds garant staat voor enorm veel plezier bewijzen ze bij Olround Bowling. Of je nou komt voor een potje bowlen, of gebruik maakt van een van de arrangementen
inclusief een heerlijk diner op de ‘hot plate’. Een uitje bij Olround is altijd feest! Reserveer eenvoudig online: www.olroundveenendaal.nl.

9
 
 

EEN HELE DAG PARKEREN VOOR 4 EURO

De ondernemers van de Corridor zijn blij je weer te mogen verwelkomen in de bruisende binnenstad van Veenendaal! Q-Park Corridor heeft het parkeren nu nog comfortabeler
gemaakt door de introductie van parkeren op kenteken. Iedereen die Veenendaal bezoekt, profiteert tot en met donderdag 30 september 2021 op maandag tot en met vrijdag van dit lage parkeertarief. Voor slechts €4,- staat je auto midden in het centrum.

HET WERKT ALS VOLGT:

  1. Reserveer een parkeerplaats op https://www.q-park.nl/veenendaal
  2. Voer je kenteken in en voldoe de betaling
  3. Bij aankomst in de Q-Park Corridor garage opent de slagboom vanzelf
  4. De bezoeker dient binnen 24 uur uit te rijden