Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Twinkeling Veenendaal, dé cadeaubon door en voor Veenendaal

Gefeliciteerd!

Je hebt een bijzonder cadeau gekregen: cadeaubon de Twinkeling. Deze cadeaubon is te besteden bij winkels en horeca in Winkelstad Veenendaal. Dit betekent een ruim aanbod aan cadeaus en huishoudelijke artikelen, kleding, sieraden, restaurants en horeca: dus voor ieder wat wils! Bovendien stimuleer je de economie van de Veense binnenstad en de lokale ondernemers.

 

Hoe werkt de Twinkeling?

Je kunt de Twinkeling Veenendaal besteden bij winkels en horeca in Winkelstad Veenendaal. Het aanbod is divers: een etentje, t-shirt of heerlijke en rustgevende geurkaars, een paar schoenen, sokken, tas of een mooi sieraad, alles kan! Door de brede besteedbaarheid kan je altijd een inleverpunt naar jouw smaak vinden. De Twinkeling Veenendaal is geldig tot en met de datum die op de achterzijde van de bon is vermeld.

Alle Acceptanten

 

''Met zo'n 150 acceptanten is er altijd wel iets leuks te vinden!''

 
 

Verkooppunten van de Twinkeling

 • Horlogerie Van Manen, Hoogstraat 28
 • The Read Shop, Passage 64
 • Cigo, Scheepjeshof 78
 • De Cultuurfabriek, Kees Stipplein 74
 • Hema, Hoofdstraat 30-32
 • Bruna, Hoofdstraat 29


Wilt u een grote hoeveelheid Twinkelingen afnemen? Neem dan contact met ons op via: info@winkelstadveenendaal.nl.

Voorwaarden Twinkeling

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Stichting BIZ Winkelstad Veenendaal uitgegeven Twinkeling Veenendaal cadeaubonnen die worden uitgegeven.
 2. Iedere Twinkeling Veenendaal Cadeaubon heeft een waarde van €10,00. In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele Twinkeling Veenendaal Cadeaubonnen kunnen worden gebruikt en uitsluitend indien het A en B deel aan elkaar zijn gehecht. Beschadigde of anderszins onbruikbaar geworden Twinkeling Veenendaal Cadeaubonnen kunnen niet worden besteed of omgewisseld.
 3. De Twinkeling Veenendaal Cadeaubon dient in één keer te worden besteed en is niet inwisselbaar voor geld.
 4. Iedere Twinkeling Veenendaal Cadeaubon is gedurende een bepaalde periode geldig. Deze periode is vermeld op de achterzijde van de Twinkeling Veenendaal Cadeaubon. Na de vervaldatum kan de Cadeaubon niet meer worden gebruikt.
 5. Bij (poging tot) fraude en/of misbruik met de Twinkeling Veenendaal Cadeaubon, daaronder mede te verstaan het proberen te verzilveren van de Twinkeling Veenendaal Cadeaubon door falsificatie zal hiervan direct aangifte worden gedaan bij de justitiële autoriteiten en is St. Winkelstad Veenendaal verder volledig gerechtigd haar volledige schade te verhalen.
 6. St. Winkelstad Veenendaal is geen partij bij de koopovereenkomst tussen gebruiker van de Twinkeling Veenendaal Cadeaubon en betreffende deelnemende ondernemer bij de aanschaf van producten. Stichting BIZ Winkelstad Veenendaal is niet verantwoordelijk voor de aankoop van producten die door de gebruiker met de Twinkeling Veenendaal Cadeaubon bij betreffende deelnemende ondernemers. Hiervoor wordt verwezen naar de voorwaarden van de desbetreffende deelnemende ondernemer.