Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Bekijk hier alle winkelcategorieën

 

Mode

Trendy en exclusieve kleding- en schoenenzaken, talloze speciaalzaken, maar ook de grootste inter(nationale) ketens: Veenendaal heeft alles in huis voor een heerlijk dagje shoppen. Struin door over de gracht, door de Hoofdstraat of in een van de overdekte winkelcentra.

Bekijken

 

Schoenen & Accesoires

Prachtige schoenen, tassen groot of klein, de mooiste sieraden en trendy zonnebrillen. In Veenendaal vind je alles om jouw look helemaal compleet te maken. Bekijk hier eenvoudig het overzicht.

Bekijken

 

Eten & Drinken

Een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Maak een culinaire wereldreis en ontdek de veelzijdigheid van Veenendaal. Van een gezellige kroeg tot een hip restaurant, wij hebben alles handig op een rijtje gezet.

Bekijken

 

Sport & Vrije tijd

Ben jij een sportfanaat, gek op hebbedingetjes of boekenwurm? In Veenendaal vind je unieke sportwinkels, een breed aanbod aan cadeauwinkels en diverse boeken- en tijdschrijftenwinkels waardoor jouw vrije tijd, écht jouw tijd wordt.

Bekijken

 

Supermarkt & Delicatessen

Ben je op zoek naar speciale kaas? Een mooi boeket, of een heerlijke verse vis? In Veenendaal vind je diverse supermarkten en delicatessenzaken met unieke en bijzondere producten. Loop 'r eens langs het aanbod zal je verbazen.

Bekijken

 

Electronica

Van een oplader voor je telefoon tot een reparatie aan je laptop: het elektronica aanbod van Veenendaal zorgt ervoor dat je altijd de juist items in huis heb tof snel geholpen bent. Bekijk het overicht en ga direct langs voor advies.

Bekijken

 

Mooi & Gezond

Haarverzorging, make-up, skin care: vind jouw verzorgingsproducten en beautyarrangementen handig in één overzicht. Laat je lekker verwennen, vind dat ene product waar je al een tijdje naar op zoek bent of profiteer van het professionele advies.

Bekijken

 

Woon- warenhuis

Oost, west, Veneendaal best! Laat je in Veenendaal inspireren bij de verschillende concept-stores, woon- en intereurzaken. Voor die ene lamp, maar ook een bijzondere bank ga je naar Veenendaal. Bekijk het aanbod en loop gerust een keertje binnen om inspiratie op te doen.

Bekijken

 

Cultuur

In Veenendaal gebeurt het. Rondom het Kees Stipplein, het culturele hart van Veenendaal, zijn diverse culturele instellingen gevestigd. Je vindt hier de bibliotheek, het museum, het filmhuis, de stadswinkel en muziekschool De Muzen.

Bekijken

 

Overig

Niet gevonden wat je zocht? Sommige winkels laten zich niet gemakkelijk categoriseren. Bekijk hier alle bijzondere winkels die Veenendaal rijk is.

Bekijken