Overslaan en naar de inhoud gaan
 

TOET junior store

On

Kinderkleding is de professie van TOET junior store in Veenendaal. Ieder seizoen weet Marjolein Toet, eigenaresse van deze kinderkleding speciaalzaak, weer de mooiste collecties kinderkleding van de mooiere merken kinderkleding in haar winkel te presenteren. Al sinds juli 1999 is Toet JuniorStore voor de levering van mooie merk kinderkleding een begrip in Veenendaal.

Toet Junior Store is de kindermode speciaalzaak voor stoere & trendy kids en teens. Kenmerkend voor deze modern ingerichte winkel is de ongedwongen en daardoor relaxte sfeer die in deze gezellige winkel heerst. Eigenaresse Marjolein Toet staat, samen met haar medewerksters, met veel plezier en gedrevenheid haar klanten te woord en helpt graag bij het bepalen van een goede keuze. Een ontspannen kopje koffie is daarbij altijd beschikbaar. De bepaling van die goede keuze start eigenlijk al tijdens de inkoop van de nieuwe collecties. Marjolein neemt daar uitgebreid de tijd voor en gedraagt zich tijdens de inkoopperiode uitermate kritisch in de keuzes die ze maakt. Na zorvuldig wikken en wegen bepaalt Marjolein haar keuze en weet op die manier ieder seizoen weer een evenwichtige collectie samen te stellen waarvan ze op voorhand al weet, dat deze collectie bij haar klanten in goede aarde zal vallen.

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

City run

De Veenendaal City Run is een Funrun vol licht en geluid dwars door Winkelstad Veenendaal. De organisatie…