Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Theater Lampegiet

On

Theater Lampegiet is een middelgroot theater in hartje Veenendaal. Centraal gelegen in het land is het de perfecte locatie voor een avond uit of voor de organisatie van een evenement.

Locatie Theater Lampegiet
Theater Lampegiet is gelegen in het centrum van Veenendaal. Dichtbij de A12 en met ruime parkeergelegenheid direct naast de deur. De schouwburg ligt aan de Kerkewijk, naast het stadscentrum van Veenendaal met veel winkels en diverse restaurants en eetgelegenheden. Perfect dus om een avond of middag theater te combineren met een dagje shoppen, een heerlijk diner vooraf of een lekkere borrel in de stad na afloop.

Programma
Het programma van Theater Lampegiet staat bekend om zijn diversiteit. Voor elke doelgroep is er iets te beleven: van familievoorstellingen tot klassiek, van opera tot cabaret en van popconcert tot toneel. Het volledige programma is natuurlijk op deze site in te zien, klik hier. Hier kun je ook direct kaarten bestellen door zelf plaatsen te kiezen op de plattegrond, te betalen met IDEAL en direct zelf tickets te printen.

Huren van de Lampegiet
Theater Lampegiet is te huur voor bedrijfsfeest, borrel, congres en meer. Een prachtige, centraal gelegen locatie met een klassieke uitstraling waar u uw gasten met trots kunt ontvangen. U kunt het hele theater afhuren of slechts een gedeelte, alles is bespreekbaar. Neem contact met ons op voor verhuur via 0318 540 000.

Arrangementen
Ook voor arrangementen kunt u in ons theater terecht! Als u met een groep komt, bijvoorbeeld met een bedrijfsuitje, wilt u de avond feestelijk aankleden met een hapje en drankje of misschien wel meer. Wij zorgen ervoor. Een compleet diner, een koffie compleet, een lekkere borrel na afloop... neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Zin in een avondje uit? Bestel snel kaarten!

Tot snel in de mooiste schouwburg van Veenendaal: Theater Lampegiet! 

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

City run

De Veenendaal City Run is een Funrun vol licht en geluid dwars door Winkelstad Veenendaal. De organisatie…