Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Takko Fashion

On

Als één van de leidende aanbieders in de Value Fashion Retail, bieden we onze klanten naast mode en style, aantrekkelijke collecties, moderne looks, aansprekende filialen en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding aan. Sinds 30 jaar telt Takko hierdoor tot één van de meest succesvolle retailers van Europa. 

Takko Fashion is met meer dan 1.900 filialen in 16 Europese landen en ook in Rusland vertegenwoordigd. Meer dan 17.000 medewerkers in de verkoop, logistiek en op het hoofdkantoor nabij de aantrekkelijke Westfalenmetropool Münster, werken continu om aan de wensen van onze klanten te voldoen.
Zowel op het gebied van design, marketing, inkoop, logistiek of verkoop, werken onze medewerkers altijd aan nieuwe uitdagingen - voor onze klanten en hun familie,  voor Takko of voor zichzelf.

Stilstaan is bij Takko geen optie! Met vereende krachten en veel enthousiasme streven wij ons grote doel tegemoet: De positie van het merk Takko internationaal nog verder uit te bouwen. 

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

City run

De Veenendaal City Run is een Funrun vol licht en geluid dwars door Winkelstad Veenendaal. De organisatie…