Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Tailor Point

On

Tailor Point heeft zich op 17 maart 2018 gevestigd in Veenendaal aan de Brouwersgracht. Iris van Voorst heeft daar dames en herenkleding op maat samengevoegd.

Iris is na het afronden van haar opleiding een atelier gestart waar ze gelegenheidskleding vervaardigde voor de dame, maar ook voor jongens en meisjes. Het ontwerp van de klant werd werkelijkheid. Maat werd genomen, patroon werd getekend, proefmodel werd gepast en als alles naar wens was werd het kledingstuk gemaakt. Vele trouwjurken, bruidsmeisjesjurken maar ook prachtige unieke colberts en pantalons werden gemaakt.

Om meer ervaring op te doen in herenkleding heeft Iris in een maatpakken winkel gewerkt. Alle materialen werden uitgezocht, maten werden gemeten en het pak werd besteld. Een man stralend de winkel uit laten lopen gaat een heel ander proces aan vooraf.

Dit beide is zo’n enorm leuke uitdaging en passen goed bij elkaar, zodoende bestaat Tailor Point uit deze twee maatkleding categorieën. Het zijn de unieke kledingstukken die er worden gecreëerd en geheel op maat. Breng uw eigen “personal touch” toe in uw kledingstuk voor elke gelegenheid. Laat u inspireren door de prachtige stoffen die Tailor Point in de collectie heeft en geniet van de hele beleving bij het creëren van uw kledingstuk!

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

City run

De Veenendaal City Run is een Funrun vol licht en geluid dwars door Winkelstad Veenendaal. De organisatie…