Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Schoonenberg HoorSupport

Schoonenberg is al ruim 85 jaar dé hoorspecialist van Nederland. Met meer dan 200 winkels door heel Nederland is er altijd een StAr gecertificeerde audicien bij u in de buurt. Onze audiciens staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen over gehoorverlies en hoortoestellen te beantwoorden.

Wij bieden u een breed assortiment aan hooroplossingen. U vindt bij ons de laatste innovaties op gebied van hoortoestellen, voor elke portemonnee. Tegenwoordig wordt geluid met een hoortoestel in een natuurlijke vorm weergegeven. Dit zorgt voor een perfecte spraakverstaanbaarheid. Door de snelle ontwikkelingen worden de toestellen steeds kleiner.

Het kiezen van het juiste hoortoestel is niet gemakkelijk. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Zo krijgt u de mogelijkheid om uw hoortoestellen voor aanschaf uitgebreid en vrijblijvend te testen in uw eigen omgeving. Voor een uitgebreid advies kunt u terecht bij een Schoonenberg winkel bij u in de buurt.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Veenendaal on ice 2023

Na jaren van afwezigheid is de ijsbaan ‘Veenendaal On Ice’ terug van weggeweest. De vierde editie van de…
 
Meer info

Kerststukjes maken met Groei & Bloei

Het was de afgelopen jaren een groot succes, dus ook dit jaar kunnen volwassenen en kinderen kerststukjes…
 
Meer info

Live kerstmuziek

Geniet van heerlijke kerstmuziek op diverse plekken door de binnenstad. Laat je tussen 13.00 en 17.00 uur…