Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Quindici

In juli 1998 startte Yvonne Hekkers haar eigen damesmodezaak aan de Corridor te Veenendaal. Een droom die uitkwam! In de loop der jaren groeide Quindici uit haar jasje. In augustus 2012 is de kledingzaak daarom verhuisd naar een ruimer pand aan de nabijgelegen Passage 37 om hierna weer te verhuizen naar een van de meest markante panden van Veenendaal op de hoek Hoofdtraat/Hoogstraat aan de Hoofdstraat 110.

Sinds 6 jaar is dochter Charon in de zaak in Veenendaal werkzaam, een enthousiaste meid bij wie het modevak op het lijf geschreven staat. Zij is dan ook een bekend gezicht in de winkel. Moeder en dochter doen samen de inkoop van de collectie en dat is een goede mix. Samen met 5 parttime medewerksters staat er een vakkundig team voor u klaar die gezellig en goed kunnen adviseren.

Wij bieden onze klanten elegante mode van hoogwaardige kwaliteit. Mooie merken met een eigentijdse uitstraling. Om het geheel compleet te maken vind je bij ons een ruime keuze in accessoires zoals riemen, sieraden, shawls, tassen.

We heten je van harte welkom bij Quindici damesmode in Veenendaal!

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

City run

De Veenendaal City Run is een Funrun vol licht en geluid dwars door Winkelstad Veenendaal. De organisatie…