Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Livera

On

Livera is sinds 1969 door een vijftal zelfstandige ondernemers opgericht. Zij bedachten de Livera formule en halverwege de jaren ’70 is besloten over te gaan naar een formule uitstraling om zo de krachten te bundelen. In 2011 is Livera BV opgericht en daarmee is de overgang naar een full-franchiseorganisatie gemaakt. Livera heeft ruim 100 winkels in Nederland, waarvan 5 servicewinkels in ziekenhuizen. Service, snelheid en gemak voeren hierbij de boventoon. Daarnaast heeft Livera 1 vestiging in Duitsland en 1 vestiging op Curaçao. Bij Livera kun je terecht voor persoonlijk en deskundig advies.

Collectie
Livera biedt een wisselende collectie in lingerie-, nacht en badmode en heeft naast haar eigen merk, bekende A-merken in het assortiment. Bij Livera vind je o.a. Chantelle, Passionata, Esprit, Felina, Rebelle, Anita, Triumph, Lisca, DYANNE, Sapph, Maidenform, Beachlife, Magic, Shockabsorber, Ten Cate, Sloggi, Pastunette en Tweka. Daarnaast heeft Livera het hele jaar door een sterke basiscollectie. Shop nu online voor de merken Livera, Beach Life, Chantelle, DYANNE, Esprit, Lisca, Maidenform, DKNY, Ten Cate, Sloggi, Shockabsorber, Magic, Passionata, Pastunette, Rebelle, Sapph, Shiwi, Triumph en Tweka en ontvang jouw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen aan huis. Voor het volledige assortiment A-merken kun je terecht bij een van onze winkels. Livera heeft altijd de juiste BH voor elk moment!

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Pennenhelden: schrijfclub voor kinderen

Bij Pennenhelden schrijf je je eigen verhalen. We gaan geen perfect verhaal maken en je hoeft ook niet…
 
Meer info

Korte fotografiecursus: werken met de digitale compact camera

In deze korte cursus leer je de verschillende instellingen van de camera beter kennen en gericht toe te…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…