Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Jones & Jones

On

De herenmode bij Jones en Jones kenmerkt zich door de diversiteit. Voor iedere man hebben wij een passende collectie casual en zakelijke herenkleding. Jones en Jones staat voor kwaliteit en een perfecte pasvorm. Voor iedere gelegenheid kunnen heren terecht in een van onze winkels.

Ongedwongen de collectie kunnen zien, voelen en passen. Jones en Jones hecht veel waarde aan een goed advies en wij nemen de tijd om je persoonlijk te helpen bij het kiezen van de perfecte outfit. Herenmode met oog voor detail. Het kan natuurlijk zijn dat een kolbert, pantalon of jeans net niet voldoet aan jouw wensen, onze eigen kleermakers zorgen dat ook de kleine details volledig aansluiten.

De collectie bekijken en passen onder het genot van een verse cappuccino of kop koffie? Je bent van harte welkom in een van onze winkels.

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

City run

De Veenendaal City Run is een Funrun vol licht en geluid dwars door Winkelstad Veenendaal. De organisatie…