Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Jones & Jones

On

De herenmode bij Jones en Jones kenmerkt zich door de diversiteit. Voor iedere man hebben wij een passende collectie casual en zakelijke herenkleding. Jones en Jones staat voor kwaliteit en een perfecte pasvorm. Voor iedere gelegenheid kunnen heren terecht in een van onze winkels.

Ongedwongen de collectie kunnen zien, voelen en passen. Jones en Jones hecht veel waarde aan een goed advies en wij nemen de tijd om je persoonlijk te helpen bij het kiezen van de perfecte outfit. Herenmode met oog voor detail. Het kan natuurlijk zijn dat een kolbert, pantalon of jeans net niet voldoet aan jouw wensen, onze eigen kleermakers zorgen dat ook de kleine details volledig aansluiten.

De collectie bekijken en passen onder het genot van een verse cappuccino of kop koffie? Je bent van harte welkom in een van onze winkels.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…