Overslaan en naar de inhoud gaan
 

INGLOT

On

INGLOT heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van succesvolle cosmetica producten. De combinatie van wetenschappelijke technologie met kleuren zorgt voor ontzettend veel bijzondere producten en kleuren. Uniek zijn de pigmentaties en het Freedom System. Dit is een palette waarbij je zelf het kleurenpalet samen kunt stellen. Zo loop je altijd naar buiten met jouw favoriete kleuren en producten in één make-up palette.

Wist je dat INGLOT bekend is geworden met de revolutionaire nagellaken? De O2M Breathable nagellakken zijn de enige waterdoorlatende en zuustofdoorlatende nagellak. De O2M ademende nagellak is daardoor een Halal-Friendly nagellak. Hierdoor verkleurd de nagel niet en blijft de nagel in gezonde staat.

Niet alleen de nagellakken, maar ook de make-up producten van INGLOT staan bekend om de natuurlijke ingrediënten. De producten zijn dan ook vegan-friendly en vrij van  parabenen en allergenen. Dit minimaliseert het risico op huidallergieën. De make-up producten van INGLOT zijn dan ook voor alle huidtypes geschikt.

Ben je benieuwd hoe je een perfecte smokey eye maakt? Of hoe je in een handomdraai iedere ochtend je make-up perfect hebt zitten? In onze INGLOT winkel in Veenendaal worden make-up workshops gehouden.

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Koopzondag Veenendaal

Wil je weten welke winkels er deze koopzondag exact geopend zijn? Kijk dan op de website van de betreffende…
 
Meer info

Koopzondag Veenendaal

Wil je weten welke winkels er deze koopzondag exact geopend zijn? Kijk dan op de website van de betreffende…