Overslaan en naar de inhoud gaan
 

H&M

Duurzame mode en kwaliteit voor een betaalbare prijs. H&M heeft altijd het beste aan haar klanten te bieden. Wij hebben een brede en gevarieerde collectie dames-, heren-, tiener- en kindermode. Voor ons zijn ontwerp, kwaliteit en duurzaamheid geen kwestie van prijs: wij bieden altijd inspirerende kleding met het meeste waar voor uw geld. Kwaliteit is onze focus, van idee tot eindproduct. Het is ons doel altijd de kwaliteitseisen van onze klanten te overtreffen.

Wij verzekeren de beste prijs door: 

  •                      In-house ontwerp
  •                      Het ontbreken van tussenpersonen
  •                      Grote inkoopvolumes
  •                      Het verkrijgen van het juiste product van de juiste markt
  •                      Efficiënte logistiek
  •                      Prijsbewustheid in alle delen van de organisatie

Een belangrijk element van ons aanbod is dat H&M de duurzamere keus moet zijn. Aanzienlijke middelen worden besteed aan het vergroten van de duurzaamheid. H&M bezit geen fabrieken, maar koopt producten van onafhankelijke leveranciers die nauw verbonden zijn met langdurige partners van H&M. Wij streven naar verbeteringen op de lange termijn voor mens en milieu, de bevoorrading, levensduur van kleding en gemeenschappen waarbinnen wij werkzaam zijn.

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

City run

De Veenendaal City Run is een Funrun vol licht en geluid dwars door Winkelstad Veenendaal. De organisatie…