Overslaan en naar de inhoud gaan
Afhalen
 

Espressobar De Fazant

Op de hoek van het welbekende koffiestraatje in Veenendaal is Espressobar de Fazant gevestigd. Deze Espressobar is na ruim vier jaar een echt begrip geworden in dit dorp. Het is tegenwoordig niet meer ‘’een koffietje doen?’’, maar‘’zullen we een fazantje doen?’’.

Bij ons in de Fazant is het altijd gezellig druk. Aan sommige tafels zie je geconcentreerde hoofdjes boven hun laptop uitsteken, op de banken zie je druk kletsende vrienden/vriendinnen en op de barkrukken vinden erg gezellige koffiedates plaats. De Fazant wordt dan ook niet voor niets de gezelligste woonkamer van Veenendaal genoemd.

Ik, Nicolien, de eigenaresse van de Espressobar, straal bij het feit dat ik niet meer de enige ben die van mijn passie kan genieten. Ik deel mijn liefde voor koffie met de inwoners van Veenendaal.

Ik zorg er, samen met ons team, voor dat de koffies met kwaliteit en een lach worden bereid. Daarnaast ben ik er op gebrand dat de producten die wij gebruiken in de espressobar bijdragen aan de duurzaamheid van moeder natuur. Denk hierbij aan een ruime keuze uit plantaardige melken, recyclebare to-go bekers, tweedehands meubilair en sinds kort het schrappen van de melkcupjes.

Bij het drinken van een goede bak koffie hoort zo af en toe iets lekkers, toch? De vitrine in de koffiebar is elke dag gevuld met heerlijke zoete schatjes.

Heb je een hartige trek? Dan is het ook mogelijk om een tosti te bestellen. Voor ieder wat wils dus!

Kom je binnenkort een keer een ‘fazantje doen’ bij ons?

Tot snel,

Team de Fazant 

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

City run

De Veenendaal City Run is een Funrun vol licht en geluid dwars door Winkelstad Veenendaal. De organisatie…