Overslaan en naar de inhoud gaan
Afhalen
 

De Heeren van 17

On

Onze compleet vernieuwde koffie- en theespecialiteiten winkel is gevestigd in het centrum van Veenendaal in de Zandstraat is al vele jaren een gezellige knusse winkel en een walhalla voor echte liefhebbers van koffie en thee. Naast de meer dan 14 soorten koffie heeft De Heeren van 17 ook meer dan 100 soorten en smaken thee zowel los als verpakt.

De naam 'De Heeren van 17'
Vaak wordt ons gevraagd waar de naam De Heeren van 17 toch vandaan komt? De Heren Van Zeventien en in de oorspronkelijke schrijfwijze Heeren Van XVII, was de naam van het centrale bestuur van de Vereenigde Oostindische Compagnie (VOC). De Heren Van XVII was een wisselend college, het bestond uit zeventien bewindhebbers, waaraan de naam van het college ontleend is. Deze Heeren Van XVII brachten vroeger de koffie en thee naar Nederland en nu brengen wij de koffie en thee naar Veenendaal.

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

City run

De Veenendaal City Run is een Funrun vol licht en geluid dwars door Winkelstad Veenendaal. De organisatie…