Overslaan en naar de inhoud gaan
 

CECIL

CECIL is net als de klant authentiek, nieuwsgierig, eerlijk en modern. Dit laten wij 12 maanden per jaar zien met onze vernieuwende collectie. Wij zijn iedere maand weer trots op de moderne collectie, op de kwaliteit en natuurlijk op de uitstekende pasvorm van CECIL. Onze liefde en passie voor mode stralen wij uit naar de klant. Dag in, dag uit, proberen wij de klant blij te maken met onze kleding. Sinds 1989 werken wij als team aan een constante ontwikkeling van onze collectie.Onze casual en sportieve look is modern, maar niet te 'trendy', waardoor de kleding dagelijks gedragen kan worden, zelfs op een doordeweekse werkdag.

Wij willen er zeker van zijn dat de klant een persoonlijke ervaring krijgt met het unieke kernmerk van de collectie van CECIL in de winkel. Wij hebben een nieuw winkelconcept gecreëerd voor een ongecompliceerde, open ruimte, gericht op onze highlights in een omgeving van variërende thema's en producten.

Voor meer informatie over CECIL en de kleding, verwijzen wij u door naar de Facebookpagina van de winkels of naar de webshop van CECIL. Wij zien u graag in onze winkel aan de Hoofdstraat in Veenendaal!

Team CECIL Veenendaal

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

City run

De Veenendaal City Run is een Funrun vol licht en geluid dwars door Winkelstad Veenendaal. De organisatie…