Overslaan en naar de inhoud gaan
 

CECIL

On

CECIL is net als de klant authentiek, nieuwsgierig, eerlijk en modern. Dit laten wij 12 maanden per jaar zien met onze vernieuwende collectie. Wij zijn iedere maand weer trots op de moderne collectie, op de kwaliteit en natuurlijk op de uitstekende pasvorm van CECIL. Onze liefde en passie voor mode stralen wij uit naar de klant. Dag in, dag uit, proberen wij de klant blij te maken met onze kleding. Sinds 1989 werken wij als team aan een constante ontwikkeling van onze collectie.Onze casual en sportieve look is modern, maar niet te 'trendy', waardoor de kleding dagelijks gedragen kan worden, zelfs op een doordeweekse werkdag.

Wij willen er zeker van zijn dat de klant een persoonlijke ervaring krijgt met het unieke kernmerk van de collectie van CECIL in de winkel. Wij hebben een nieuw winkelconcept gecreëerd voor een ongecompliceerde, open ruimte, gericht op onze highlights in een omgeving van variërende thema's en producten.

Voor meer informatie over CECIL en de kleding, verwijzen wij u door naar de Facebookpagina van de winkels of naar de webshop van CECIL. Wij zien u graag in onze winkel aan de Hoofdstraat in Veenendaal!

Team CECIL Veenendaal

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Pennenhelden: schrijfclub voor kinderen

Bij Pennenhelden schrijf je je eigen verhalen. We gaan geen perfect verhaal maken en je hoeft ook niet…
 
Meer info

Korte fotografiecursus: werken met de digitale compact camera

In deze korte cursus leer je de verschillende instellingen van de camera beter kennen en gericht toe te…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…