Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Zondag 29 maart geen koopzondag in Veenendaal

In verband met de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus heeft Winkelstad Veenendaal besloten op zondag 29 maart geen koopzondag te organiseren

Veel winkels hebben hun openingstijden verkort en diverse andere winkels zijn tijdelijk gesloten. ‘Het is onzeker of alle winkels nog open mogen op zondag 29 maart. Doordat de winkels die nog wel open zijn hun openingstijden hebben verkort, kiezen we ervoor om de koopzondag in maart niet door te laten gaan.’ vertelt Kees Buur, voorzitter van stichting Winkelstad Veenendaal.

Voor exacte openingstijden wordt bezoekers aangeraden de website en social media te checken van de winkels, die zij willen bezoeken. Diverse ondernemers, zowel horeca als ook enkele winkels, bieden in Veenendaal een afhaal- en/of thuisbrengservice aan. Restaurants en overige horeca hebben in sommige gevallen een speciaal menu beschikbaar.

Het coronavirus raakt ons allemaal, laten we er samen voor zorgen dat we hier zo goed mogelijk doorheen komen. Pas goed op jezelf en op elkaar.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…
 
Meer info

Kleedjesmarkt centrum

Kleedjesmarkt waar kinderen van 10-17 uur hun tweedehands spullen mogen verkopen.