Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Zomer in Veenendaal: Een zomer vol plezier en vermaak

De zomer staat voor de deur en Veenendaal maakt zich klaar voor een bruisend seizoen vol activiteiten en evenementen tijdens Zomer in Veenendaal, van 5 juli tot en met 20 augustus 2023. Of je nu jong of oud bent, er is voor iedereen iets te beleven!

Woensdagmiddag is Kindermiddag
Woensdag is de dag waarop de kleintjes volop kunnen genieten van een scala aan activiteiten. Van je laten schminken als een stoere tijger of een mooie vlinder, knutselen, springen op het luchtkussenfestival tot en met een bezoek aan de mini kermis. Elke woensdagmiddag staat garant voor een feestje voor de kinderen!

Zaterdagen vol beleving
In het centrum van Veenendaal zijn ook de zaterdagen gevuld met beleving. Maak een ritje door het centrum in de zomertrein, swing mee op de muziek van Jurjen Koops, en ontmoet levensgrote stripfiguren en knuffeldieren. Bezoek de warenmarkt, verbaas je over de indrukwekkende steltenlopers en laat je creativiteit de vrije loop tijdens een van de vele activiteiten. Tijdens de zaterdagen in de zomervakantie kan het allemaal.

En dat is nog niet alles!
Zomer in Veenendaal heeft nog veel meer in petto. Bereid je voor op vier dagen vol livemuziek tijdens Veenendaal Live op de Markt. Van de finale van de Vlow Popronde tot een zwoele zomeravond met de beste DJ's. Beleef een onvergetelijke avond tijdens de VouteParty en geniet van de tracks van SLAM FM tijdens Housuh in de Pauzuh.

Of je nu houdt van muziek, dans, creativiteit, of gewoonweg wilt genieten van de zomerse sfeer, er is voor elk wat wils in Veenendaal. Het volledige overzicht van alle activiteiten en evenementen tijdens Zomer in Veenendaal is te vinden op de website www.zomerinveenendaal.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Herdenking 4 mei

Ook dit jaar gedenken wij in Veenendaal. Graag nodigen wij u uit om samen 2 minuten stil te zijn en te…
 
Meer info

De Fabriek op Zondag: DIY Knutseltafel: Vredesduif knutselen

Maak je eigen witte of juist bontgekleurde duif. Knip, versier en plak of schrijf er een mooie…
 
Meer info

Voorstelling: Jip de Handpop en lammetje Bengel

Jippie! Jip de Handpop komt naar de Bibliotheek! Jip de Handpop vertelt de kinderen over lammetje Bengel.…