Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Zeer scherp geprijsde drogisterijartikelen bij Gulle Greet

In het voormalig CoolCat-pand tegenover de HEMA heeft prijzenconcurrent Gulle Greet zich eerder dit jaar gevestigd. Je vindt 'r heel veel drogisterijartikelen tegen ronde prijzen. Ook werken ze met volumevoordeel; 3 halen, 2 betalen etc. ‘’Velen zullen mij nog wel kennen van de OP = OP Shop in de Hoofdstraat of van de markt waar ik sinds 1998 te vinden ben’’ aldus eigenaar Marko Reinders. En Gulle Greet? ‘’Die vind je hier niet!’’ verzekerd Marko ons met een glimlach op zijn gezicht. ‘’De naam is spontaan, als grapje ontstaan en blijven hangen’’.

Over Gulle Greet
Het assortiment is breed en bestaat uit een vast assortiment schoonmaakartikelen, kappersbenodigdheden, parfum, shampoo, wenskaarten, koffie en thee én een wekelijks wisselend assortiment. Het wisselende aanbod, scherp geprijsde artikelen is een combinatie van opkoop van restpartijen en door scherp in te kopen in bulk. Hierdoor zijn er iedere week zeer voordelige aanbiedingen in de zaak aan de Hoofdstraat 33. ‘’Wat dacht je van Axe aftershave of Sanex douchegel, voor slechts 99 cent! Goedkoper vind je niet’’ aldus Marco. Gulle Greet is dagelijks geopend tot ten minste 17.00 uur.

 

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…
 
Meer info

Kleedjesmarkt centrum

Kleedjesmarkt waar kinderen van 10-17 uur hun tweedehands spullen mogen verkopen.