Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Zara (16) opent ‘bubble tea-store’ in Veenendaal

Liefhebbers van bubble tea opgelet! MOKKI opende medio april haar deuren in de Scheepjeshof. Je vindt de store direct bij binnenkomst in het winkelcentrum aan de linkerkant. Je kunt bij MOKKI terecht voor diverse soorten bubble tea waaronder de traditionele bubble tea op basis van melk, ook wel de milky bubble tea genoemd en op de bubble tea basis van fruit, de fruity bubble tea. Maar ook voor diverse andere lekkernijen ben je bij MOKKI aan het goede adres. Wat dacht je van koffie, biologische losse thee, huisgemaakte gebakjes, tosti’s, theeverpakkingen en mochi ijs.

De zestienjarige eigenaresse Zara Saliman was speciaal voor het fotomoment van huis gekomen, ze heeft binnenkort examens en heeft daardoor tijdelijk minder tijd om haar store te runnen. ‘’Gelukkig neemt mijn moeder Seval als leidinggevende mijn taken tijdelijk over’’ lacht Zara. Zara en haar moeder liepen al langer met het idee om een eigen zaak in Veenendaal te starten. Liever waren ze eerder gestart maar de zoektocht naar een geschikt pand duurde langer dan ze verwacht hadden. Seval vertelt: ‘’We hadden aan de vorige eigenaar van dit pand al aangegeven het graag te willen overnemen maar dit lukte op dat moment niet. Totdat hij ons begin van dit jaar belde of wij nog interesse hadden. Mijn dochter wilde graag een bubble tea zaak beginnen, omdat deze er nog niet was in Veenendaal en in veel andere steden wel. Dit was de start van MOKKI!’’.

Bubble Tea
Het populaire uit Azië afkomstige drankje is er in verschillende smaken en is zelf samen te stellen door diverse toppings zoals tapioca, jelly’s en popping boba’s! Tapioca parels zijn een 100% natuurlijk product gemaakt van cassave, met een ‘chewy’ textuur. De popping boba’s hebben een gelatine achtig laagje en zijn gemaakt van agar agar zeewier gevuld met vruchtensap. De bubbles zijn redelijk groot in omvang, ongeveer 1 cm in diameter, wat maakt dat een extra breed rietje nodig is om het te kunnen drinken.

Meer informatie? Kijk op www.mokkiboba.nl of kom langs in de store op Scheepjeshof 96.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Terdege Oranjeconcert

Tijdens een avond vol beleving spelen militairen van de Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers en Jagers’…
 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…