Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Wit, witter, witst bij Tandenblekerij White Smile

Voor wie op zoek is naar een witter gebit. Zoek niet verder! Sinds zaterdag kun je hiervoor terecht op de Zandstraat 5 in Veenendaal. Eigenaren Redouan Zaabat en Ali Senyurt zijn de salon samen gestart en zijn daarmee de enige tandenbleeksalon in Veenendaal.

Behandelingen
Je kunt bij Tandenblekerij White Smile terecht voor diverse behandelingen, afhankelijk van de staat van je gebit of het gewenste resultaat. Een behandeling is al mogelijk vanaf 49,99 euro. Je kunt je tanden hiermee al tot wel 10 tinten witter maken. Ook is het mogelijk om je tanden, door een gecertificeerde medewerker te laten polijsten. Hiermee wordt aanslag en tandplak verwijderd vóór het bleken en zorgt voor een optimaal resultaat. Er wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijk materialen voor het bleken. ‘’Wij gebruiken geen schadelijke stoffen bij het bleken. Hierdoor is het ook voor mensen met gevoelige tanden mogelijk om een witter gebit te krijgen’’ aldus Redouan.

Opening
De feestelijke opening van de salon staat gepland op zaterdag 4 maart om 13.00 uur. Redouan: ‘’Iedereen is van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen in onze salon’’. Je kunt inlopen in de salon of een afspraak inplannen op www.tandenblekerijwhitesmile.nl. Met de kortingscode ‘OPENING20’ ontvang je 20% korting op je eerste behandeling.

Bekijk de salon hier

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…
 
Meer info

Kleedjesmarkt centrum

Kleedjesmarkt waar kinderen van 10-17 uur hun tweedehands spullen mogen verkopen.