Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Winnares Win-Weken doneert prijs aan Kledingbank Veenendaal

In de afgelopen weken ten tijden van de Leuk je weer te zien win-weken zijn er diverse prijzen van ondernemers uit het centrum van Veenendaal vergeven aan de gelukkige winnaars. Eén van hen Corine Tonen doneerde haar prijs: Een kappersbon bij BrainWash Veenendaal aan de Kledingbank Veenendaal.

De kappersbon t.w.v. 50 euro werd met open armen ontvangen door Thea en Jeannie. Thea Kuiken (coordinator bij de Kledingbank Veenendaal): ‘’We zijn erg blij met deze kappersbon en weten hier zeker iemand erg blij mee te maken. Wij zijn vanaf 2013 actief en merken dat er steeds meer mensen ons weten te vinden. Er zijn nu zo’n 100 gezinnen die actief gebruik maken van de services van de Kledingbank en zijn volledig afhankelijk van de giften van mensen’’.

Wil je kleding doneren? Dat kan! Zij ontvangen graag alle, nog in goede staat verkerende kleding. De Kledingbank is geopend van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 12.00 uur en op dinsdagavond van 18.30 tot 20.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.kledingbankveenendaal.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…