Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Winnares Veenendaal Loves Fashion Weeks neemt cheque in ontvangst

Tijdens de Veenendaal Loves Fashion Weeks die georganiseerd worden door Winkelstad Veenendaal kunnen deelnemers het aankoopbedrag van hun nieuwe outfit of accessoires terugwinnen. Larissa Gerritsen uit Veenendaal ontving woensdag 7 oktober 2020 als eerste een cheque uit handen van Henny Jansen, de binnenstadmanager. De aankoop ter waarde van €271,20 werd gedaan bij HIP Juweliers in Veenendaal.

Henny Jansen, binnenstadmanager; “De modewinkels hangen vol met de nieuwe najaarscollecties, dus is het een mooi moment om de Veenendaal Loves Fashion Weeks te organiseren. We proberen op deze manier, op een ludieke wijze, meer mensen naar het centrum te laten komen. Zeker nu met Corona, merken we dat mensen wat huiverig zijn. Dat is niet nodig. De winkelstraat en -centra zijn breed genoeg om 1,5 meter afstand te houden en de winkeliers houden zich echt perfect aan de voorgeschreven regels. Geen reden dus om weg te blijven. Sterker nog, met deze actie is er juist reden genoeg om wél te gaan winkelen!”

De organisatie maakt de actie kenbaar via haar website, social-mediakanalen en met promotiemateriaal in de winkels. Dat bracht winnares Larissa op het idee om haar kassabon op te sturen. Larissa; “We hebben de armband, die ik cadeau heb gekregen voor mijn diploma, al eerder besteld bij HIP Juweliers. Toen we hem gingen ophalen zag ik de folders van de actie op de toonbank staan. Met een dergelijk bedrag is het natuurlijk wel interessant om mee te doen. En dat ging heel gemakkelijk. Je maakt een foto van de kassabon, upload hem op de website van Winkelstad Veenendaal en geeft een goede reden aan waarom je vindt dat je moet winnen. Omdat ik de armband cadeau heb gekregen van mijn ouders, vond ik het leuk om weer wat voor hen terug te doen. Dus ik ga ze zeker mee uit eten nemen. De rest van het geld zet ik op een spaarrekening. “

De Veenendaal Loves Fashion Weeks lopen nog tot en met koopzondag 25 oktober 2020. Er worden de komende weken nog drie winnaars bekend gemaakt door de organisatie. Meer informatie? Kijk op www.winkelstadveenendaal.nl/fashionweeks.

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Koopzondag Veenendaal

Wil je weten welke winkels er deze koopzondag exact geopend zijn? Kijk dan op de website van de betreffende…
 
Meer info

Veenendaal Lacht - Diverse comedians

Voor het derde seizoen kun je bij Theater Lampegiet terecht voor een avond buikspieren trainen bij Veenendaal…
 
Meer info

Koopzondag Veenendaal

Wil je weten welke winkels er deze koopzondag exact geopend zijn? Kijk dan op de website van de betreffende…