Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Winnaars Veense Kerstpuzzel nemen prijzen in ontvangst 

Tijdens de afgelopen kerstperiode is er massaal gepuzzeld in Veenendaal. In de Rijnpost van woensdag 21 december 2022 stond de eerste Veense Kerst Puzzel.  En dat de Veenendalers van puzzelen houden, bleek wel uit de meer dan 1.000 oplossingen die zijn ingeleverd bij de diverse inleverbussen. Afgelopen zaterdag mochten de winnaars de prijzen in ontvangst nemen bij Lunchroom de Belevenis.

Dankzij de winkeliers van Winkelstad Veenendaal, Passage Corridor en de Scheepjeshof waren er maar liefst bijna 40 prijzen te vergeven. Zo werd er onder andere 3 hoofdprijzen van €250,- aan Twinkeling Cadeaubonnen uitgekeerd en waren er 6 tweede prijzen van €100,- aan Twinkeling Cadeaubonnen. De Twinkeling kan bij meer dan 130 winkels in het centrum worden ingeleverd. “Ik win nooit iets, maar heb nu €250,- aan Twinkelingen gewonnen met het oplossen van de Woordzoeker. Ik ben heel blij en ga er iets moois voor kopen!” zegt Mevrouw Kraaij. 

“De Veense Kerstpuzzel werd goed ontvangen en we kijken dan ook terug op een geslaagde actie, die voor herhaling vatbaar is” concludeert Henny Jansen, binnenstadsmanager Winkelstad Veenendaal.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…