Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Winnaars Sinterklaaskleurplaat-actie nemen 100 euro speelgoedcheque in ontvangst

De afgelopen weken werden er door Pieten in het centrum van Veenendaal Sinterklaaskleurplaten uitgereikt. Ook kon je de speciale Winkelstad Veenendaal kleurplaat afhalen bij alle kinderkleding- of speelgoedwinkels. Door deze zo goed mogelijk in te kleuren en in de schoorsteen voor de Intertoys in te leveren maakte je kans op 100 euro speelgoedtegoed. De winnaars in de drie leeftijdscategorieën zijn Dean Brockotter (4 jaar), Anne Bunt (7 jaar) en Annelie Vlastuin (10 jaar).

Sinterklaas kleurplaatactie
De aflopen weken hebben we heel veel mooie kleurplaten in de schoorsteen ontvangen. De categorieën waarin je kon deelnemen waren 0 t/m 4 jaar, 5 t/m 8 jaar of 9 t/m 12 jaar. De Pieten die de afgelopen weken het centrum van Veenendaal bezochten deelde naast lekkers ook kleurplaten uit. Ook kon je de kleurplaat afhalen bij alle kinderkleding- of speelgoedwinkels in het centrum. Door de kleurplaat zo mooi mogelijk in te kleuren en vóór 29 november 2021 in de schoorsteen voor de Intertoys in Veenendaal centrum te doen maakte je kans op 100 euro speelgoedtegoed!

Winnaars speelgoedtegoed
De winnaars in de drie leeftijdscategorieën zijn Dean Brockotter (4 jaar), Anne Bunt (7 jaar) en Annelie Vlastuin (10 jaar). Zij namen, met hun ouder(s), de cheque van Henny Jansen van Winkelstad Veenendaal in ontvangst. Henny: ‘’Leuk om te zien dat er zo veel gekleurd wordt. Het was voor de jury dan ook een lastige taak om drie winnaars aan te wijzen. We willen alle kinderen die hebben meegedaan aan de wedstrijd heel hartelijk bedanken en vragen het volgend jaar gewoon weer te proberen!.’’

Fotobijschrift v.l.n.r.:  Anne Bunt, Henny Jansen, Dean Brockotter en Annelie Vlastuin.