Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Winnaars Prijzenfestival nemen prijs in ontvangst

Stichting Winkelstad Veenendaal organiseerde dit jaar voor het eerst het Zomer in Veenendaal Prijzenfestival. Van 18 juli t/m 30 augustus kreeg men bij besteding van €10,- of meer in Winkelstad Veenendaal een gratis kanskaart. Op elke kanskaart stond een unieke actiecode vermeld. Door deze actiecode in te vullen op www.zomerinveenendaal.nl maakte men de hele zomervakantie door kans op prachtige prijzen. Winkelstad Veenendaal is het initiatief gestart omdat de verwachting was dat Nederlanders – dit jaar – hun vakantie veel in eigen land vierden.

En de hoofdprijs gaat naar…
Door mee te doen maakte je de hele zomervakantie lang kans op fantastische prijzen. Zo ging de hoofdprijs van een droomvakantie naar een bestemming naar keuze t.w.v. 1.000,- euro naar Melissa Takken-van der Linden. De 33-jarige Veenendaalse had enkele weken geleden kinderkleding gekocht en zodoende een kanskaart gekregen. Op deze kanskaart stond het unieke nummer: AQ8V6Y vermeldt. Op dit nummer is de hoofdprijs gevallen. ‘’Ik had nooit gedacht te zullen winnen, ik kan het eigenlijk nog steeds niet echt geloven’’ aldus Melissa. De 2e prijs: een gloednieuwe 4K UHD TV t.w.v. 600,- euro ging naar Alex Drost (40 jaar) en de Twinkeling cadeaubonnen t.w.v. 300,- euro ging naar de 20-jarige Frederique van den Brul.

Winkelstad Veenendaal bedankt alle deelnemers aan het Zomer in Veenendaal Prijzenfestival voor hun deelname en noemt de actie zeer geslaagd. Er zijn in de afgelopen zes weken een kleine 20.000 unieke codes ingevuld. We hopen met de actie bij een hoop mensen een lach op het gezicht gebracht te hebben!

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…