Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Winnaar gratis winkelen op Koopzondag bekend

Afgelopen zondag 28 juni was er voor het eerst sinds tijden weer een koopzondag in Veenendaal. De koopzondagen waren tijdelijk opgeschort in verband met de coronamaatregelen. Winkelstad Veenendaal had voor deze koopzondag een leuke actie georganiseerd.

Via social media en in de Rijnpost werd er opgeroepen om kassabonnen in te sturen van de aankopen op deze koopzondag, om zo kans te maken op een middagje gratis winkelen. Winkelstad Veenendaal heeft veel kassabonnen mogen ontvangen. Uiteindelijk was Nicolien Jacobsen uit alle inzendingen de gelukkige. Zij had deze middag behoorlijk wat aankopen gedaan bij de Xenos en stuurde haar kassabon in. ‘Ik had dit absoluut niet verwacht, maar ben er heel blij mee!’, lacht Nicolien Jacobsen terwijl ze met haar zoontje de envelop en bos bloemen van Annelies van Rooijen van stichting Winkelstad Veenendaal in ontvangst neemt.

Winkelstad Veenendaal wil iedereen die heeft meegedaan bedanken en sluit niet uit een dergelijke actie vaker te zullen organiseren. Houdt daarvoor de website en social media van Winkelstad Veenendaal in de gaten.