Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Winkelcentrum Passage Corridor vernieuwd en krijgt een ‘versplein’

ARC Real Estate Partners, eigenaar van Winkelcentrum Passage Corridor in het centrum van Veenendaal, gaat een deel van het winkelcentrum vernieuwen. Het huidige plein met de entree naar de parkeergarage wordt vergroot en getransformeerd tot een aantrekkelijke ‘versplein’ en ontmoetingsplek. Ook krijgt het winkelcentrum een nieuwe entree en wordt een groot aantal winkels vernieuwd. Het plan gaat in 2020 de gemeentelijke procedures in en de verwachting is dat de werkzaamheden eind 2021 zijn afgerond.

Arie den Hartog, partner bij ARC Real Estate Partners: “Winkelcentrum Passage Corridor is hét winkelcentrum van Veenendaal en omgeving. Met een ‘versplein’, aangevuld met horeca en het brede kwalitatieve mode aanbod, wordt de regionale concurrentie positie in de toekomst nog meer versterkt.’’

Eerste ‘versplein’ in Veenendaal
Het overdekte ‘versplein’ wordt gerealiseerd in samenwerking met de food ondernemers in het winkelcentrum en aangevuld met lokale versspeciaalzaken, zoals een slager, (banket)bakker, groenteman en (dag)horeca met terrassen. Het wordt het eerste ‘versplein’ voor Veenendaal en omgeving. Hierdoor wordt het voor de consument nog aantrekkelijker om in het winkelcentrum te winkelen en te verblijven.

Nieuwe entree en verplaatsen van winkels
De vernieuwing van Winkelcentrum Passage Corridor omvat naast het vergroten en transformeren van het plein, ook de realisatie van een nieuwe entree aan de Brouwersgrachtzijde. Hierdoor wordt de verbinding met de Hoogvliet en de Action extra versterkt. Daarnaast wordt ook een aantal winkels  verplaatst. Recent heeft eigenaar nog met Ahold een nieuwe langjarige huurovereenkomst afgesloten. Albert Heijn verplaatst richting de passage en opent hier in 2020 een supermarkt met hun nieuwste concept. ARC Real Estate Partners heeft ontwikkelaar NEOO opdracht gegeven om de revitalisatie te begeleiden.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Business Event Veenendaal - Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal

Kom op 18 november meegenieten van de feestelijke bekendmaking van de winnaars in der vier categorieën. Na…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…