Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Win je aankoopbedrag terug tijdens de Fashion Weeks

Van woensdag 5 oktober tot en met woensdag 19 oktober 2022 organiseren we voor de vierde keer de ‘Veenendaal Loves Fashion Weeks’. Tijdens deze modeweken presenteren we online de laatste najaarstrends en is het mogelijk je volledige aankoopbedrag terug te winnen! In voorgaande edities namen gemiddeld meer dan 1.100 mensen deel. Een reden voor ons om ook dit jaar de Veense modeweken te continueren.

Ook deze keer hebben we weer een viertal inspirerende ondernemers bereid gevonden om leuke inspiratievideo’s met ons op te nemen over de laatste trends op gebied van najaarsfashion. Je vind deze video’s de komende weken terug op onze socials, dus koop een nieuwe outfit en win je aankoopbedrag terug! Hoe werkt het?
1. Maak een foto van je aankoopbon
2. Ga naar www.winkelstadveenendaal.nl/fashionweeks
3. Upload je aankoopbon en win

Maak een 360 graden fashion video
Op zaterdag 8 en zaterdag 15 oktober staat van alles op stapel in het centrum. Zo is er tussen 12.00 uur en 16.00 uur op verschillende plekken muziek en entertainment te vinden en kun je onder de Bernard van Kreelpoort een onvergetelijke 360 graden fashion video van jezelf laten maken. Via je smartphone deel je de video razendsnel op Tiktok, Insta of Facebook. Door Winkelstad Veenendaal te taggen maak je ook nog kans op een leuke prijs.