Overslaan en naar de inhoud gaan
 

WeRestore: geeft jouw elektronica een tweede leven

In de Hoogstraat is een nieuwe winkel geopend, waar duurzaamheid voorop staat en elektronische uitdagingen met open armen worden ontvangen. Onder leiding van oprichter en elektronica-expert Wahid Nasery (39) heeft WeRestore één missie: elektronica nieuw leven inblazen. Zijn fascinatie voor elektronica begon al op jonge leeftijd. Nu staat Wahid klaar om consumenten te helpen met veelvoorkomende problemen aan hun elektronica.

Voorkomen dat gegevens verloren gaan
Of het nu gaat om telefoons die weigeren op te starten, schermen die gebarsten zijn of moederborden die lijken te zijn uitgevallen, WeRestore staat paraat met gespecialiseerde apparatuur en expertise om zelfs de meest uitdagende reparaties aan te pakken. "Ik wil voorkomen dat mensen belangrijke gegevens of dierbare foto's verliezen," zegt Wahid. "Vaak wordt consumenten verteld dat hun apparaat niet te repareren valt, terwijl het in veel gevallen juist wél mogelijk is. Bovendien probeer ik op deze manier bij de dragen aan een duurzamere wereld, waarin we repareren in plaats van weggooien."

Bekijk de winkel hier


Wil je meer weten over hoe WeRestore jouw elektronica weer tot leven kan brengen? Bezoek de winkel op Hoogstraat 7 of kijk op www.WeRestore.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Zomer-Lees-Challenge

Duik met lekker veel boeken de zomer in en beleef een zomervakantie vol avonturen! Hoe werkt de challenge?…
 
Meer info

Optredens door Vlow

Sit back, relax en geniet van muzikale optredens van lokale artiesten en jong talent in De Cultuurfabriek!…
 
Meer info

Concert: Nederpop All Stars & Loïs Lane

Herbeleef de onvergetelijke klanken van Nederpop 2000, live uitgevoerd door de Nederpop All Stars samen met…