Overslaan en naar de inhoud gaan
 

VVV/Stadswinkel Veenendaal krijgt een nieuwe eigenaar

Vanaf maandag 9 januari gaat de VVV/Stadswinkel Veenendaal over in andere handen. Het Museum Veenendaal – eveneens gevestigd in De Cultuurfabriek – wordt de nieuwe eigenaar. De Bibliotheek Veenendaal draagt het stokje in volle vertrouwen over. Begin januari vindt de feestelijke opening plaats van de nieuwe winkel op de nieuwe plek in de centrale hal. Meer informatie hierover volgt nog.

Nieuwe plek
De VVV/ Stadswinkel verandert behalve van eigenaar, ook van plek. De winkel blijft gevestigd in De Cultuurfabriek op de begane grond, maar zal zich dichter bij de entree van het Museum bevinden. Zo wordt de VVV/Stadswinkel meer een Museumwinkel en krijgt het de naam ‘VVV/Museumshop’.

Producten
Het Museum neemt een deel van de producten van de huidige winkel over, maar gaat ook op zoek naar nieuwe aantrekkelijke verkoopartikelen. Zo komt er naast de (streek) producten en kunst van lokale kunstenaars ook een assortiment gerelateerd aan de tijdelijke tentoonstellingen.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…
 
Meer info

Kleedjesmarkt centrum

Kleedjesmarkt waar kinderen van 10-17 uur hun tweedehands spullen mogen verkopen.