Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Vrije toegang horeca met CTB-polsbandje

Vanaf 25 september 2021 heeft iedereen van 13 jaar en ouder binnen in de horeca een coronatoegangsbewijs (CTB) nodig. Op twee locaties in het centrum kan je vanaf vrijdag 8 oktober terecht voor een CTB-polsbandje. Bij de Corona-caravans krijg je, op vertoon van je QR-code en geldige legitimatie, een polsbandje. Met dit polsbandje heb je op dezelfde dag vrije toegang tot de horeca in het centrum van Veenendaal tot 24.00 uur.

De Corona-caravans zijn tot en met eind december iedere vrijdag en zaterdag te vinden op de Markt en het Horecaplein. De caravans zijn geopend op vrijdag van 17.00 tot 23.30 uur en op zaterdag van 18.00 tot 23.30 uur. 

Stichting Winkelstad Veenendaal plaatst deze caravans in het centrum om de horeca te helpen bij de controle op coronatoegangsbewijzen. Bezoekers van de horeca kunnen met het polsbandje gemakkelijk verschillende horecagelegenheden bezoeken zonder steeds hun CTB en legitimatie te hoeven tonen. De polsbandjes zijn enkel geldig op de dag van uitgifte en hebben elke dag een eigen, unieke kleur.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…
 
Meer info

Kleedjesmarkt centrum

Kleedjesmarkt waar kinderen van 10-17 uur hun tweedehands spullen mogen verkopen.