Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Voor vijfde maal Veenendaal City Run door centrum

Op vrijdagavond 15 oktober organiseert Sportservice Veenendaal voor de vijfde keer de Veenendaal City Run door het centrum van Winkelstad Veenendaal. De belevingsloop vol licht en geluid bestaat uit een één-kilometer Kidsrun, een 2,5 kilometerrun en een 5 kilometerrun. De start en finish zijn op de Markt. “Het gaat vooral om dat deelnemers met plezier in beweging komen.” zegt Harm-Jan van Ginkel van Sportservice.

Sportservice Veenendaal organiseert sinds 2016 op de vrijdagavond voor de herfstvakantie een hardloopwedstrijd door het centrum van Veenendaal. De route voert onder meer door de sfeervol verlichte Hoofdstraat. Onderweg staat verrassende entertainment met licht en geluid.

Serieus hardloopwerk
“De Veenendaal City Run is een laagdrempelige hardloopwedstrijd, waaraan iedereen mee kan doen. Zo zien we ouders met kleuters de ruim één kilometer lopen en scholieren van de basisschool wagen zich graag aan de middenafstand van 2,5 km. De oudere jeugd en de recreatielopers kunnen met de afstand van 5 km prima uit de voeten, want dat is toch serieus hardloopwerk. Voor de leerlingen in het voortgezet onderwijs is deze wedstrijd bovendien de afronding van het programma Scoolrunning,” aldus Van Ginkel.


Aanmelden
Aanmelden voor de Veenendaal City Run kan via de website. Het startnummer met tijdregistratiechip kan op donderdag 14 oktober (tot 20.00 uur) en op vrijdag 15 oktober tot 13.00 uur worden opgehaald bij Van Sloten Sport in sportcomplex De Vallei. Na 16.30 uur liggen de startnummers klaar bij horecagelegenheid Het Dak van de Markt, naast de startlocatie. De eerste start is om 19.00 uur. Voor de deelnemers is er na het uitlopen van de Veenendaal City Run een medaille.‘’ 
Alle informatie vind je op: www.veenendaalcityrun.nl