Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Volop woon,- geur,- en cadeaubeleving bij ROGUE Dept.

De uit de Betuwe afkomstige zussen Roxy en Cindy liepen al een tijd met het idee om een eigen winkel te beginnen. Na een zoektocht kwamen zij uit in Veenendaal en opende de zussen eerder deze maand hun eigen woon,- geur,- en cadeaustore in Corridor 13 in Veenendaal.

De nieuwe uitdaging kwam niet helemaal uit de lucht vallen. Roxy en Cindy hebben meer dan een jaar geleden hun eigen webshop opgericht. ‘’Vanwege alle positieve reacties en de mooie sales van onze webshop, zetten we de stap naar een spannend nieuw avontuur; onze eigen store’’ aldus Cindy. Zo gezegd en zo gedaan, de winkel ROGUE Dept. werd eerder deze maand feestelijk geopend in het overdekte winkelcentrum Passage Corridor.

Bij binnenkomst in de winkel in winkelcentrum Passage Corridor schitteren alle interieurartikelen je tegemoet. Of je nu op zoek bent naar geurkaarsen, vazen, kunstplanten, sierkussens of een ander uniek en eigentijds interieuraccessoire. Bij ROGUE Dept. vind je het allemaal. ‘’Veel van onze producten zijn bovendien duurzaam en vegan friendly’’ voegt Roxy toe. ‘’We hebben met onze winkel in de Corridor echt het huiskamergevoel geprobeerd te creëren. We hebben in het midden van de zaak diverse tafels aangekleed. Op deze manier krijg je een idee hoe de artikelen bij jou thuis tot uiting kunnen komen”, aldus Cindy. Merken die je bij ROGUE Dept. vindt zijn o.a. &Klevering Amsterdam, Bomb Cosmetics, Bridgewater, By Bazz, COCO Maison, Housevitamin, Kersten, Woodbridge en nog veel meer.

Bekijk de winkel hier

Meer informatie? Kom langs in de winkel of kijk op www.roguedept.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Business Event Veenendaal - Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal

Kom op 18 november meegenieten van de feestelijke bekendmaking van de winnaars in der vier categorieën. Na…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…