Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Vier de Zomer in Veenendaal

Deze zomer bruist Veenendaal van de activiteiten tijdens Zomer in Veenendaal van 25 juli tot en met 21 augustus. Alle betrokken organisaties en ondernemers in de stad hebben dit jaar wederom de handen ineengeslagen, met als resultaat een afwisselend programma op het gebied van onder meer cultuur, dans, winkelen, muziek, eten en drinken.

Veelzijdig kidsprogramma
Drie weken lang kunnen kinderen op de woensdagmiddag onvergetelijke ervaringen opdoen, veel plezier beleven en ook nog eens van alles leren. Op het programma staan onder andere spelletjesmiddagen, luchtkussens, knutselmiddagen, schminken en een ballonnenman. De Kindermiddagen zijn op drie woensdagmiddagen van 13.00 tot 17.00 uur. Iedere week op een andere locatie in het centrum. Op 3 augustus kun je terecht op de Markt. 10 augustus op het Stadsstrand en 17 augustus op het Scheepjeshofplein. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Shop en beleef
Tijdens het winkelen in Veenendaal word je op de zaterdagen tijdens Zomer in Veenendaal verrast door veelzijdig straattheater, muziek en dans. Zo kun je steltenlopers, salsabands en danseressen en zelfs een reuze pandabeer van wel 3 meter tegenkomen. Kom langs en laat je vermaken tijdens het shoppen.

Cultuurfabriek
In en om de Cultuurfabriek wordt deze zomer ook van alles georganiseerd. Zo slaan het Spectrum en de Cultuurfabriek de handen ineen voor een serie lunchpauzeconcerten. De concerten zijn van 12.30 tot 13.30 uur. Tot 31 juli kun je je slag slaan tijdens de Boekverkoop. Snuffel tussen de afgeschreven boeken, cd's en tijdschriften. De boeken en cd's kosten slechts €0,50 per stuk. Gedurende de zomer is er in de Cultuurfabriek een speciaal zomerprogramma met diverse activiteiten en workshops voor jong en oud.

Welkom Thuis Weekend
In het weekend van 18, 19 en 20 augustus wordt het Welkom Thuis Weekend georganiseerd. We zijn blij je weer te verwelkomen in Veenendaal. Ben je dit jaar niet weggeweest? Geen probleem. Kom in dit laatste weekend van de vakantie nog eenmaal het dak eraf feesten tijdens Veenendaal Live op de Markt met op 18 augustus een liveprogramma van Vlow0318. Op 19 augustus de Q-Music Foute Party en op 20 augustus de Vlow Popronde in de middag en ’s avonds wordt dit weekend afgesloten met een knalfuif van SLAM FM! On tour. Ook als je geen zin hebt om feestend de vakantieperiode af te sluiten kun je terecht op het Stadsstrand op 19 of 20 augustus. Hier wordt namelijk de Welkom Thuis BBQ georganiseerd. Hier kun je genieten van heerlijk eten en livemuziek aan het sfeervolste stukje centrum van Veenendaal: Het Stadsstrand.

Kortom, te veel om op te noemen! Deze zomer is er voor elk wat wils in Veenendaal. Het volledige overzicht van activiteiten en evenementen tijdens Zomer in Veenendaal vind je op: www.zomerinveenendaal.nl.

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Markt Veenendaal Centrum

Kom eens gezellig langs en sla je wekelijkse boodschappen in, bekijk de leukste artikelen en proef wat van de…
 
Meer info

Markt Veenendaal Centrum

Kom eens gezellig langs en sla je wekelijkse boodschappen in, bekijk de leukste artikelen en proef wat van de…
 
Meer info

Markt Veenendaal Centrum

Kom eens gezellig langs en sla je wekelijkse boodschappen in, bekijk de leukste artikelen en proef wat van de…