Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Vernieuwing Passage Corridor is van start

ARC Real Estate Partners, eigenaar van winkelcentrum Passage Corridor in het centrum van Veenendaal, is gestart met de verbouwingswerkzaamheden aan de nieuwe Albert Heijn. Deze Albert Heijn wordt geopend volgens het nieuwste concept en is daarmee de eerste in de regio. De nieuwe supermarkt zal februari 2021 openen.

Transformatie winkelcentrum met ‘versplein’
De vernieuwing van Passage Corridor omvat, naast het vergroten en transformeren van het plein tot een aantrekkelijk ‘versplein’, ook de realisatie van een nieuwe entree aan de Brouwersgracht. Tevens wordt een aantal winkels verplaatst en vernieuwd. Eind vorig jaar werden al nieuwe huurovereenkomsten gesloten voor een Albert Heijn supermarkt en een Gall & Gall slijterij. Vorige week is een start gemaakt met de werkzaamheden in het winkelcentrum. De eigenaar is inmiddels in gesprek met diverse potentiele nieuwe huurders.

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Koopzondag Veenendaal

Wil je weten welke winkels er deze koopzondag exact geopend zijn? Kijk dan op de website van de betreffende…
 
Meer info

Veenendaal Lacht - Diverse comedians

Voor het derde seizoen kun je bij Theater Lampegiet terecht voor een avond buikspieren trainen bij Veenendaal…
 
Meer info

Koopzondag Veenendaal

Wil je weten welke winkels er deze koopzondag exact geopend zijn? Kijk dan op de website van de betreffende…