Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Vernieuwing Passage Corridor is van start

ARC Real Estate Partners, eigenaar van winkelcentrum Passage Corridor in het centrum van Veenendaal, is gestart met de verbouwingswerkzaamheden aan de nieuwe Albert Heijn. Deze Albert Heijn wordt geopend volgens het nieuwste concept en is daarmee de eerste in de regio. De nieuwe supermarkt zal februari 2021 openen.

Transformatie winkelcentrum met ‘versplein’
De vernieuwing van Passage Corridor omvat, naast het vergroten en transformeren van het plein tot een aantrekkelijk ‘versplein’, ook de realisatie van een nieuwe entree aan de Brouwersgracht. Tevens wordt een aantal winkels verplaatst en vernieuwd. Eind vorig jaar werden al nieuwe huurovereenkomsten gesloten voor een Albert Heijn supermarkt en een Gall & Gall slijterij. Vorige week is een start gemaakt met de werkzaamheden in het winkelcentrum. De eigenaar is inmiddels in gesprek met diverse potentiele nieuwe huurders.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…
 
Meer info

Kleedjesmarkt centrum

Kleedjesmarkt waar kinderen van 10-17 uur hun tweedehands spullen mogen verkopen.