Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Veens Vegan Food opent in de kiosk op de Hoofdstraat 

Vegetarisch en in veel gevallen zelfs veganistisch eten kan vanaf vandaag bij Veens Vegan Food. Je vindt Veens Vegan Food in de kiosk ter hoogte van Van Uffelen halverwege de Hoofdstraat. Ondernemers Yasin Makineli en Suat Arslan hebben beiden een Turkse achtergrond en dat vind je ook terug op de menukaart. Van çigköfte, falafel en sushi tot Turkse pizza met ayran, maar dan allemaal vegan!

Çigköfte is een traditioneel Turks gerecht gemaakt van rauw gehakt. De vegan çigköfte van Veens Vegan Food wordt gemaakt van een veganistisch mengsel van kruiden en specerijen. ''het mengsel bestaat uit bulgur tarwe, tomatenpureé, knoflook, verschillende kruiden en citroen’’ verteld Yasin. Yasin is de veganistische kiosk met zijn vriend Suat gestart ‘’omdat er nog niet iets volledig veganistisch is in Veenendaal’’ aldus Yasin. ‘’Onze kaart is nu nog klein en simpel, maar horen graag van onze klanten wat we nog kunnen toevoegen aan de menukaart’’ verteld Yasin enthousiast. Het is op dit moment ook mogelijk om te bestellen bij Veens Vegan Food.

Bekijk de kiosk hier


Meer informatie? Kom langs bij de kiosk aan de Hoofdstraat 40k of kijk op www.veensveganfood.nl. 

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Voorleesfeest: Dikkertje Dap

Hoera, een voorleesfeest! We lezen deze keer voor uit het boek ‘Dikkertje Dap’ van Annie M.G. Schmidt. Daarna…
 
Meer info

Workshop fotograferen met je smartphone

De workshop start met een introductie, waarna je direct aan de slag gaat om foto’s te maken. Tijdens deze…
 
Meer info

Pennenhelden: schrijfclub voor kinderen

Bij Pennenhelden schrijf je je eigen verhalen. We gaan geen perfect verhaal maken en je hoeft ook niet…