Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Veenendaal wil nieuwe ondernemers naar centrum trekken

Gemeente Veenendaal en Stichting Winkelstad Veenendaal slaan handen ineen om nieuwe ondernemers voor de binnenstad te interesseren. Pakjeplek.nl moet ondernemers laten zien dat Veenendaal dé plek in de regio is om je te vestigen. Met 20.000 bezoekers per zaterdag en zo’n 400 locaties voor winkels, horeca, cultuur of kantoren is de binnenstad van Veenendaal verrassend groot en veelzijdig. Dit verhaal mag verteld worden.

Het totaalaanbod van voorzieningen in de binnenstad van Veenendaal is groter dan ooit. Het is dan ook de plek om neer te strijken voor ondernemingen met meerdere vestigingen. Henny Jansen, Binnenstadsmanager bij Winkelstad Veenendaal: "Veenendaal is een middelgrote plaats met een enorme regionale aantrekkingskracht. We zien dat steeds meer ondernemers de weg naar Veenendaal weten te vinden. Maar voor een groot deel zijn we nog relatief onbekend. Met dit platform willen we daar verandering in brengen. En laten zien dat Veenendaal dé plek is om je te vestigen. Pak je plek!"

Alle relevante informatie samen op één plek
Pakjeplek.nl ondersteunt ook makelaars. Het platform toont alle relevante cijfers van het centrum. Het laat met persoonlijke verhalen zien dat Veenendaal een binnenstad is waar ondernemers trots zijn op hun plek. En het toont dat ondernemers samenwerken en samen met de gemeente investeren in een gezellig centrum.


Dylan Lochtenberg, Wethouder Binnenstad bij Gemeente Veenendaal: “Ik ben trots op onze binnenstad en alle ondernemers. En geloof dat Veenendaal ook voor groeiende of grotere ondernemingen heel interessant is. Maar liefst 49 procent van onze bezoekers komt van buiten Veenendaal. We hebben dan ook een echte regiofunctie. Op pakjeplek.nl bundelen we nu alle relevante informatie over ons centrum op één plek. Hopelijk kunnen we snel nog meer nieuwe ondernemers verwelkomen in ons mooie centrum!”