Van Dal mannenmode naar 565 m2 winkel op de Hoofdstraat

Datum: 
09-04-2019

Veenendaal – Van Dal mannenmode gaat verhuizen naar een nieuw pand in Veenendaal. De locatie aan de J.G. Sandbrinkstraat wordt ingeruild voor een prachtige nieuwe winkel aan de Hoofdstraat 12, waar voorheen de Perry Sport gevestigd was. Zowel qua ligging, oppervlakte en indeling is de nieuwe locatie veel geschikter voor een Van Dal winkel. De winkel zal een moderne en stoere uitstraling krijgen, door het gebruik van eerlijke materialen zoals eikenhout, beton, baksteen en onbewerkt staal. Het winkeloppervlak is maar liefst 565 m2! 

In de winkel zijn al ruim 500 nieuwe producten uit de voorjaar en zomercollectie aanwezig. Ook dit seizoen heeft Van Dal een breed aanbod binnen onze merken als Bartlett, Max Goodman, Casa Moda, Marvelis, Bartlett & Walker, Lerros en nog veel meer. De collectie bestaat uit overhemden, colberts, kostuums, broeken, truien en vesten, polo’s, zomerjassen en diverse accessoires zoals sokken en zwembroeken. De stijlvolle mode is beschikbaar in de maten M tot vaak zelfs 5XL en altijd voor de beste prijs. Ook voor sportieve en zakelijk schoenen kun je bij Van Dal terecht.

Donderdag 11 april vanaf 09:30 uur was de officiële opening van de nieuwe winkel. Rintje Ritsma, ambassadeur van Van Dal mannenmode, opende de zaak officieel door het lint door te knippen. Hierna was er ruime om de nieuwe winkel en de voorjaar- zomercollectie bekijken onder het genot van een hapje en een drankje. Het verkoopteam uit Veenendaal is erg benieuwd naar je mening over de nieuwe winkel en ziet je graag vanaf donderdag 11 april of op een andere moment in de winkel. Voor meer informatie over de winkel en de kleding van Van Dal mannenmode kun je terecht op www.vdal.nl