Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Vaarwel parkeerkaartje: Nieuwe straatparkeer-automaten geplaatst

In het begin van het jaar plaatste gemeente Veenendaal de eerste nieuwe straatparkeer-automaten op de Duivenweide. Nu zijn ook de laatste 36 stuks geplaatst in en rondom het centrum van Veenendaal.

Hoe werken de nieuwe automaten?
Het systeem werkt met het invoeren van je kenteken, waardoor je niet meer naar je auto hoeft te lopen om een parkeerkaartje achter de voorruit te leggen. Natuurlijk kun je ook betalen met je pinpas, waarmee je contactloos kunt betalen. De nieuwe automaten hebben een kleurenscherm voor verbeterd zicht en sommige automaten werken zelfs op zonne-energie. Om aan de duurzaamheidsambitie van de gemeente te voldoen, zijn zuinige apparaten geplaatst, ze verbruiken veel minder stroom dan de oude. Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van een app voor mobielparkeren zoals bijvoorbeeld Yellowbrick of Parkmobile.

 

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Koopzondag Veenendaal

Wil je weten welke winkels er deze koopzondag exact geopend zijn? Kijk dan op de website van de betreffende…
 
Meer info

Veenendaal Lacht - Diverse comedians

Voor het derde seizoen kun je bij Theater Lampegiet terecht voor een avond buikspieren trainen bij Veenendaal…
 
Meer info

Koopzondag Veenendaal

Wil je weten welke winkels er deze koopzondag exact geopend zijn? Kijk dan op de website van de betreffende…