Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Vaarwel parkeerkaartje: Nieuwe straatparkeer-automaten geplaatst

In het begin van het jaar plaatste gemeente Veenendaal de eerste nieuwe straatparkeer-automaten op de Duivenweide. Nu zijn ook de laatste 36 stuks geplaatst in en rondom het centrum van Veenendaal.

Hoe werken de nieuwe automaten?
Het systeem werkt met het invoeren van je kenteken, waardoor je niet meer naar je auto hoeft te lopen om een parkeerkaartje achter de voorruit te leggen. Natuurlijk kun je ook betalen met je pinpas, waarmee je contactloos kunt betalen. De nieuwe automaten hebben een kleurenscherm voor verbeterd zicht en sommige automaten werken zelfs op zonne-energie. Om aan de duurzaamheidsambitie van de gemeente te voldoen, zijn zuinige apparaten geplaatst, ze verbruiken veel minder stroom dan de oude. Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van een app voor mobielparkeren zoals bijvoorbeeld Yellowbrick of Parkmobile.

 

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…