Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Used Products verhuisd naar Hoogstraat

Veenendaal – Voorheen nog gevestigd op de Prins Bernardlaan om vanaf 7 september 2019 de winkel voort te zetten op de Hoogstraat 10. Tussen Livera en Skarpa vind je vanaf heden Used Products Veenendaal. Reden voor de verhuizing? Nou volgens de nieuwe eigenaar Daniel Janicki was met de overname van het bedrijf de tijd rijp voor een nieuw begin. Daarbij paste het nieuwe pand welke overzichtelijker en moderner is goed bij. Eveneens bevind de winkel zich nu in het kernwinkelgebied van Veenendaal, dat is een leuke bijkomstigheid aldus Daniel.

Inkoop, verkoop, terugkoop & inruil
Bij Used Products Veenendaal kopen ze bijna alles in, en bieden ze direct contact geld voor nieuwe en gebruikte producten. Kom hiervoor met je product langs in de winkel. Vervolgens wordt er een zorgvuldige taxatie gemaakt van je spullen. Ook is het mogelijk je oude product om te ruilen voor een ander product uit de winkel of je product(en) tijdelijk (tot 2 maanden) te verpanden. Hierna kun je je product weer terugkopen met een toeslag van 4%.

Aanbod
Met een dagelijks wisselende voorraad weet je nooit wat je zult tegenkomen. Bij Used Products Veenendaal vind je een groot en gevarieerd assortiment smartphones, tablets, laptops, PlayStations, Xbox’en en Wii Game consoles, accessoires en games. Maar ook veel Blu-ray dvd’s, gereedschappen, DJ-Gear, muziekinstrumenten en meer. Op alles wat je bij Used Products koopt ontvang je standaard 1 maand garantie. Op tablets, telefoons en laptops geven ze zelfs 3 maanden garantie!

Meer informatie? Kom langs in de winkel of kijk op www.usedproductveenendaal.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…