Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Twinkeling als waardering voor mantelzorgers

Ben je mantelzorger en sta je ingeschreven bij Veens? Ook dit jaar kun je dan een financiële waardering krijgen van gemeente Veenendaal in de vorm van een Twinkeling waardebon.

Mantelzorg is meer dan alleen de alledaagse zorg voor elkaar. Je bent mantelzorger als je iemand lange tijd - onbetaald - veel zorg geeft. Deze zorg is meer dan we normaal gesproken van elkaar kunt verwachten. Gemeente Veenendaal heeft veel waardering voor je werk als mantelzorger. Daarom geven zij mantelzorgers die bij Veens ingeschreven staan, ook dit jaar graag een Twinkeling waardebon. Deze bon kan besteed worden bij wel 130 winkels, horeca en supermarkten in Winkelstad Veenendaal. Ook jongeren in de leeftijd van 6-20 jaar die opgroeien in een zorgsituatie en als mantelzorger zijn ingeschreven kunnen dit jaar een Twinkeling aanvragen.

Twinkeling aanvragen
Wilt u de Twinkeling ontvangen? Vraag deze online aan tussen 7 september en 5 oktober. Als u voldoet aan de criteria kun je tussen 20 oktober en 6 november de Twinkeling afhalen in de Cultuurfabriek. Voor meer informatie kun je bellen met Veens op (0318) 544 131 of stuur een e-mail naar mantelzorgveens@veens-welzijn.nl. Vraag de Twinkeling online aan via www.mantelzorg0318.nl.

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Koopzondag Veenendaal

Wil je weten welke winkels er deze koopzondag exact geopend zijn? Kijk dan op de website van de betreffende…
 
Meer info

Veenendaal Lacht - Diverse comedians

Voor het derde seizoen kun je bij Theater Lampegiet terecht voor een avond buikspieren trainen bij Veenendaal…
 
Meer info

Koopzondag Veenendaal

Wil je weten welke winkels er deze koopzondag exact geopend zijn? Kijk dan op de website van de betreffende…