Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Twinkeling als waardering voor mantelzorgers

Ben je mantelzorger en sta je ingeschreven bij Veens? Ook dit jaar kun je dan een financiële waardering krijgen van gemeente Veenendaal in de vorm van een Twinkeling waardebon.

Mantelzorg is meer dan alleen de alledaagse zorg voor elkaar. Je bent mantelzorger als je iemand lange tijd - onbetaald - veel zorg geeft. Deze zorg is meer dan we normaal gesproken van elkaar kunt verwachten. Gemeente Veenendaal heeft veel waardering voor je werk als mantelzorger. Daarom geven zij mantelzorgers die bij Veens ingeschreven staan, ook dit jaar graag een Twinkeling waardebon. Deze bon kan besteed worden bij wel 130 winkels, horeca en supermarkten in Winkelstad Veenendaal. Ook jongeren in de leeftijd van 6-20 jaar die opgroeien in een zorgsituatie en als mantelzorger zijn ingeschreven kunnen dit jaar een Twinkeling aanvragen.

Twinkeling aanvragen
Wilt u de Twinkeling ontvangen? Vraag deze online aan tussen 7 september en 5 oktober. Als u voldoet aan de criteria kun je tussen 20 oktober en 6 november de Twinkeling afhalen. Voor meer informatie kun je bellen met Veens op (0318) 544 131 of stuur een e-mail naar mantelzorgveens@veens-welzijn.nl. Vraag de Twinkeling online aan via www.mantelzorg0318.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…