Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Tweede winnares Veenendaal Loves Fashion Weeks bij Popcorn Kids

De Veenendaal Loves Fashion Weeks, georganiseerd door Stichting Winkelstad Veenendaal loopt van 30 september 2021 tot 23 oktober 2021. Tijdens deze modeweken staan mode, modezaken en de ondernemers centraal. Wekelijks zijn er op sociale mediakanalen van Winkelstad Veenendaal video’s terug te vinden van ondernemers waarin ze je bijpraten over de laatste trends en kleuren op fashiongebied. Door je kassabon na aankoop bij een winkel in het centrum te uploaden op de actiepagina maak je kans je volledige aankoopbedrag terug te winnen. Gratis shoppen dus, wie wil dat nu niet?

Tweede winnares bij Popcorn Kids
Margien van Batenburg heeft eerder deze maand een goede vondst gedaan, zegt ze zelf. Ze liep langs de kinderkledingwinkel Popcorn Kids waar zij de Vans-sneakers zag staan. Juist die haar kleinzoon zo graag wou hebben. Margien verteld: ‘’Speciaal voor een bruiloft waren we op zoek naar leuke sneakers voor mijn kleinzoon. Ik stuurde voor de zekerheid een foto naar mijn dochter en ze zei, ja dat zijn ze!’’ Uit handen van binnenstadsmanager Henny Jansen ontvangt Margien een mooie bos bloemen én een cheque met het bedrag waarvoor Margien gewinkeld heeft bij Popcorn Kids. ‘’Juist tegen een artikel aanlopen waar je naar op zoek was is wat fysiek winkelen zo leuk maakt. Goed te zien dat de actie leuk ontvangen wordt’’ aldus Henny.

Margien is de tweede winnares van de Veenendaal Loves Fashion Weeks er wordt volgende week nog één winnaar verblijd met de vergoeding van zijn of haar aankoop in het centrum. Er kan nog deelgenomen worden via www.winkelstadveenendaal.nl/fashionweeks.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…