Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Trouwplannen? Oriënteer je tijdens het trouwevent van Jac Hensen

Op woensdag 3 maart van 19.30 tot 20.15 uur organiseert Jac Hensen een online trouwevent voor oriënterende bruidsparen. Remco en Tim nemen je mee in een vermakelijke avond met een greep uit de nieuwe collectie en dé combinaties van 2021.  Ook geven ze je tips voor het uitzoeken van jouw ideale trouwpak. Voor welke kleur kun je het best gaan? Welk kostuum past goed bij jouw trouwlocatie? Vervolgens wordt afgesloten met een modeshow met daarbij een greep uit de nieuwe collectie. Ook heb je alle gelegenheid om al jouw vragen te stellen.

Over Jac Hensen
Of je nu een pak nodig hebt voor je werk, een goed gesneden overhemd of een casual jeans, je weet dat het goed zit bij Jac Hensen! Ook hebben ze bij Jac Hensen een grote trouwcollectie die elke seizoen weer aansluit op de nieuwste trends en mode ontwikkelingen van dat moment.

Aanmelden
De vakmensen van Jac Hensen zullen ervoor zorgen dat jij goed voorbereid aan de zoektocht naar jouw droompak kan beginnen! Aanmelden voor het online trouwevent kan via: www.jachensen.nl/trouwevent.