Trouwplannen? Oriënteer je tijdens het trouwevent van Jac Hensen

Datum: 
28-01-2020

Maandag 3 februari van 19.30 tot 21.00 uur organiseert Jac Hensen een trouwevent voor oriënterende bruidsparen. Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes zullen de vakmensen van Jac Hensen jou op de hoogte brengen van de laatste trouwtrends voor de bruidegom. Ook geven ze je tips voor het uitzoeken van jouw trouwpak. Voor welke kleur kan je het beste gaan? Welk kostuum past goed bij jouw trouwlocatie? Ook heb je alle gelegenheid om al jouw vragen te stellen.

Jac Hensen is al 43 jaar gespecialiseerd in herenmode. Of je nu een pak nodig hebt voor je werk, een goed gesneden overhemd of een casual jeans, je weet dat het goed zit bij Jac Hensen! Ook hebben ze bij Jac Hensen een grote trouwcollectie die elke seizoen weer aansluit op de nieuwste trends en mode ontwikkelingen van dat moment.

De vakmensen van Jac Hensen zullen ervoor zorgen dat jij goed voorbereid aan de zoektocht naar jouw droompak kan beginnen! het Jac Hensen trouwevent vindt plaats in Amersfoort, Apeldoorn, Dordrecht en Veenendaal. Hier delen de vakmensen van Jac Hensen met veel passie hun tips, inspiratie en adviezen. Het evenement is gratis toegankelijk. Meld je hier aan: https://bit.ly/2TfkFn4