Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Trendy plus size fashion bij MORE

Op zoek naar fashionable plussize fashion? Bij MORE in winkelcentrum Scheepjeshof vind je betaalbare mode voor de dames met een maatje meer. Je kunt bij MORE terecht vanaf maat 42 tot en met maat 56. MORE vind dat alle vrouwen de kans moeten krijgen om prachtige kleding te dragen waarin zij zich mooi voelen. De winkel opende eind maart in Scheepjeshof 18.

Of je nu op zoek bent naar nieuwe basis items of een totaal nieuwe look: bij MORE ben je aan het juiste adres. Met onder andere de merken ONLY Carmakoma, VERO MODA Curve, PIECES Curve zijn de collecties bij MORE verrassend, veelzijdig en altijd volgens de laatste trends.

MORE is het nieuwe plus size concept van Okay Fashion & Jeans. Bij More vind je mode voor de trendy, curvy vrouw met gevoel voor stijl. ‘’Wanneer je bij ons winkelt, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Zo wordt je op de hoogte gehouden van onze vaste klanten dagen. Deze zijn 4 keer per jaar en dan ontvang je 20 tot 25% korting op de gehele collectie!’’ zegt shopmanager Gerda.

Bekijk de winkel hier

Meer informatie? Kom langs in de winkel of kijk op www.morefashion.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Voorleesfeest: Dikkertje Dap

Hoera, een voorleesfeest! We lezen deze keer voor uit het boek ‘Dikkertje Dap’ van Annie M.G. Schmidt. Daarna…
 
Meer info

Workshop fotograferen met je smartphone

De workshop start met een introductie, waarna je direct aan de slag gaat om foto’s te maken. Tijdens deze…
 
Meer info

Pennenhelden: schrijfclub voor kinderen

Bij Pennenhelden schrijf je je eigen verhalen. We gaan geen perfect verhaal maken en je hoeft ook niet…