Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Toko Veenendaal opent haar deuren op nieuwe locatie in het hart van Veenendaal

Goed nieuws voor liefhebbers van de Indonesische keuken in Veenendaal! Toko Veenendaal, bekend om haar heerlijke Indische maaltijden, heeft haar deuren geopend op een nieuwe locatie middenin het centrum van Veenendaal. Op deze locatie, aan de buitenzijde van winkelcentrum De Scheepjeshof, vind je nu een nog breder scala aan authentieke Indische gerechten. De kwaliteit is als vanouds: de ruime open keuken wordt nog steeds bemand door dezelfde getalenteerde dames, die dagelijks de meest smaakvolle Indische gerechten bereiden.

Nieuwe locatie
‘’Al jaren geleden had ik mijn oog laten vallen op deze locatie aan de zijkant van de Scheepjeshof’’ verteld eigenaar Mark van Tellingen. ‘’Destijds zat reisbureau D-reizen hier gevestigd, dus dat ging simpelweg niet. Totdat zij vertrokken, hierop heb ik direct contact opgenomen met de verhuurder en aangegeven het te willen huren. Na corona, een vergunningstraject en 3 weken verbouwen is het nu eindelijk zover: De vernieuwde Toko Veenendaal op een toplocatie met meer dan 350 m² oppervlakte’’.

Authentiek Indisch eten
Mark runt de toko al jaren met zijn vrouw Lisbet. Lisbet komt oorspronkelijk van de Molukken en kent de Indische keuken als geen ander. De gerechten die je bij Toko Veenendaal terug vind zijn in veel gevallen op basis van een familierecept van Lisbet, met recht authentiek te noemen dus. ‘’In de nieuwe Toko hebben we veel meer ruimte dan voorheen. Je kunt er afhalen of gezellig komen eten in ons restaurant’’ zegt Mark vol trots. ‘’We hebben op deze locatie de mogelijkheid nog meer gerechten aan te bieden en het afhaalgedeelte en restaurant gedeelte meer van elkaar te scheiden. Dit maakt het eten bij ons nog aangenamer’’.

Bekijk de toko hier

Meer informatie? Kom langs in het restaurant op Scheepjeshof 2 of kijk op www.tokoveenendaal.eu.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Knutselworkshop: Vogelhanger maken

Creatieve duizendpoot Liza Veenendaal startte in 2013 haar blog Confetti Lab, een plek vol D.I.Y.…
 
Meer info

Herdenking 4 mei

Ook dit jaar gedenken wij in Veenendaal. Graag nodigen wij u uit om samen 2 minuten stil te zijn en te…
 
Meer info

De Fabriek op Zondag: DIY Knutseltafel: Vredesduif knutselen

Maak je eigen witte of juist bontgekleurde duif. Knip, versier en plak of schrijf er een mooie…