Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Tijdloze keukens bij ‘Kvik keukens’ op de Brouwersgracht

Vanaf medio mei kun je voor keukens, badkamermeubelen, garderobe-, en trapkasten terecht bij Deense keukenfabrikant Kvik op de Brouwersgracht 329 in Veenendaal. Je vindt bij Kvik diverse keukenoplossingen in de tijdloze Deense stijl. De vestiging in Veenendaal wordt geleid door Maikel Brinkman en zijn team.

Op de Brouwersgracht
Sinds januari is Maikel werkzaam voor Kvik, hiervoor heeft hij jarenlange ervaring in de levensmiddelenbranche maar besloot voor zichtzelf te beginnen. Via Franchise Nederland kwam hij in aanraking met Kvik en hij was al snel overtuigd. Na een kort maar intensief trainingsprogramma is hij halverwege dit jaar gestart met zijn eigen Kvik vestiging in Veenendaal. ‘’Ik ben erg blij om hier te mogen starten met mijn winkel op deze prachtige locatie op de Brouwersgracht. Het is erg gemakkelijk aan te rijden vanaf de A12 ben je binnen 10 minuten bij ons in de brandstore’’. Verteld Maikel enthousiast. ‘’Mocht je na het zien van de mogelijkheden nog even willen overleggen, dan kun je gemakkelijk nog ergens even lunchen bij ons om de hoek’’.

Deens design
In de brandstore op de Brouwersgracht vind je diverse keukenmodellen en opstellingen terug. Je kunt aan de hand van de Kvik Designzone je ideale keuken samenstellen. Van werkbladen tot de grepen en kastfronten. Het Deens design kenmerkt zich door gebruik van rustige en natuurlijk kleuren en materialen. ‘’Op deze manier blijft de keuken tijdloos’’ aldus Maikel. Kvik heeft het design en productie in eigen beheer en bieden tot wel 40% meer kastruimte dan conventionele keukenbouwers. Bovendien produceert Kvik co2 neutraal en zijn alle fronten gemaakt van gerecycled materiaal.

Bekijk de winkel hier

Meer weten? Kom langs in de winkel of kijk op www.kvik.nl/veenendaal.